Carenel Apricot naktinė lūpų kaukė 5g
search
  • Carenel Apricot naktinė lūpų kaukė 5g
  • Carenel Apricot naktinė lūpų kaukė 5g

Carenel Apricot naktinė lūpų kaukė 5g

9,00 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Ši naktinė kaukė intensyviai drėkina ir suteikia lūpoms švelnumo bei putlumo. Sudėtyje yra vitaminas C, įvairių uogų ekstraktai, bičių vaško, alyvuogių ir makadamijos aliejaus.

Kilmės šalis: Pietų Korėja.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Carenel Apricot Lip Mask yra lūpų priežiūros stebuklas, skirtas intensyviai maitinti ir atgaivinti jūsų lūpas. Ši kaukė yra unikaliai suformuluota su deriniu įvairių uogų ekstraktų, teikiančių giluminę drėkinimo ir atstatymo poveikį. Jos turtinga, bet ne lipni tekstūra suteikia jūsų lūpoms nepakartojamą minkštumą ir blizgesį.

Pagrindinės savybės:

  • Galingas drėkinimas: Sudėtyje esantys uogų ekstraktai intensyviai drėkina sausas lūpas, palikdami jas švelnias ir lygias.
  • Antioksidantų turtingumas: Uogų ekstraktai yra gausūs antioksidantais, kurie padeda apsaugoti lūpų odą nuo aplinkos kenksmingų veiksnių.
  • Regeneruojantis efektas: Padeda atkurti lūpų odos elastingumą, mažina sausumo ir lupimosi pojūčius.
  • Lengva ir maloni tekstūra: Tinka naudoti bet kuriuo paros metu, ypač prieš miegą kaip naktinę kaukę, užtikrinant ilgalaikį drėkinimą.

Naudojimo instrukcija: Tepkite nedidelį produkto kiekį ant švarių lūpų prieš miegą arba dienos metu, kai reikia papildomo drėkinimo.

Kodėl verta rinktis Carenel Apricot Lip Mask? Carenel Berry Lip Mask yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško natūralaus, efektyvaus ir malonios tekstūros lūpų priežiūros produkto. Jos turtinga uogų ekstraktų formulė leidžia pasiekti ilgalaikį drėkinimą ir apsaugą, o jūsų lūpos tampa minkštos ir švytinčios.

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Carenel Apricot naktinė lūpų kaukė 5g

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):