• −20%
Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml
search
  • Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml
  • Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml
  • Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml

Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml

25,00 €
20,00 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Mielle „Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil“ – tai natūralus aliejus, skirtas plaukų stiprinimui ir galvos odos priežiūrai. Pagrindinės sudedamosios dalys, tokios kaip rozmarinų aliejus ir biotinas, skatina plaukų augimą, stiprina šaknis bei drėkina sausą galvos odą. Šis aliejus tinka visų tipų plaukams, ypač sausiems ir pažeistiems, suteikiant jiems sveiką blizgesį ir sumažinant lūžinėjimą. Tai ideali priemonė ieškantiems efektyvaus ir natūralaus sprendimo plaukų priežiūrai.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Mielle „Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil“ – tai natūralių ingredientų pagrindu sukurtas aliejus, skirtas plaukų stiprinimui, galvos odos priežiūrai ir plaukų slinkimo mažinimui. Pagrindinė sudedamoji dalis – rozmarinų aliejus, kuris skatina kraujotaką galvos odoje, stiprina plaukų šaknis, mažina slinkimą ir skatina naujų plaukų augimą. Šis aliejus ne tik drėkina sausą galvos odą, bet ir padeda kovoti su pleiskanojimu, lūžinėjimu bei skilinėjimu.

Savybės:

  • Kovoja su plaukų slinkimu: Rozmarinų aliejus gerina kraujotaką galvos odoje, stiprina šaknis ir mažina plaukų slinkimą.
  • Skatina plaukų augimą: Sudėtyje esantys biotinas ir kiti natūralūs ingredientai skatina sveiką plaukų augimą.
  • Drėkina ir maitina: Natūralūs aliejai drėkina galvos odą ir suteikia plaukams sveiką blizgesį.
  • Tinka visų tipų plaukams: Aliejus yra tinkamas tiek tiesiems, tiek garbanotiems, ypač sausiems ir pažeistiems plaukams.

Naudojimo instrukcija: Įmasažuokite aliejų į galvos odą. Norint pasiekti geriausius rezultatus, naudokite kelis kartus per savaitę.

Sudedamosios dalys: Rozmarinų aliejus, biotinas, kokosų aliejus, mėtų ekstraktas.

Kodėl verta rinktis Mielle „Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil“? Šis produktas yra idealus tiems, kurie nori efektyvios, natūralios priemonės kovai su plaukų slinkimu bei sveikų ir stiprių plaukų auginimui.

Pagaminta: USA

Mielle
0850001265461

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strength, Atstatantis plaukų aliejus 59ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):