Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g
search
  • Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g
  • Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g
  • Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g

Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g

9,00 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Ši naktinė kaukė intensyviai drėkina ir suteikia lūpoms švelnumo bei putlumo. Sudėtyje yra vitaminas C, granatų, citrusų ir uogų ekstraktai, bičių vaško, alyvuogių ir makadamijos aliejaus.

Pagaminta: Pietų Korėjoje.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Pagrindinės savybės:

  • Intensyvus drėkinimas: Praturtinta hidrataciją skatinančiais komponentais, ši kaukė intensyviai maitina ir drėkina sausas lūpas.
  • Laimo ekstraktas: Natūralus laimo ekstraktas suteikia kaukei gaivinantį aromatą ir yra turtingas antioksidantais, kurie padeda apsaugoti lūpas nuo aplinkos veiksnių.
  • Švelnus lūpų atgaivinimas: Reguliariai naudojama, ši kaukė padeda atstatyti lūpų elastingumą ir švelnumą, mažina sausumo ir lupimosi pojūčius.
  • Lengva tekstūra: Nepalieka lipnaus pojūčio, todėl tinka naudoti bet kuriuo paros metu.
  • Puikiai tinka naktinei priežiūrai: Galima naudoti kaip naktinę kaukę, suteikiant lūpoms intensyvų atgaivinimą per naktį.

Kaip naudoti: Tepkite nedidelį kiekį produkto ant švarių lūpų prieš miegą arba bet kuriuo metu per dieną, kai jaučiate sausumo pojūtį.

Kodėl rinktis Carenel Lime Lip Mask? Carenel Lime Lip Mask yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško natūralaus, efektyvaus ir lengvai naudojamo lūpų priežiūros produkto. Jo gaivus laimo aromatas ir puikūs drėkinamieji savybės padarys šią kaukę būtina jūsų kasdienės odos priežiūros dalimi.

Jums taip pat gali patikti

Vidutinis įvertinimas 5 (1)

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Carenel Lime naktinė lūpų kaukė 5g

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):

Atsiliepimai

5 stars
Patricija
2024-01-03
Skaniai kvepia, lupos svelnios?