Dauguma žmonių atvirauja, kad gruzdintas maistas – vienas skaniausių dalykų. Na, o kad juo galėtumėte mėgautis kada tik panorėję, gruzdintuvė – būtinas pirkinys. Šiandien tokio pobūdžio prietaisų pasirinkimas yra labai didelis, todėl išsirinkti bus kur kas paprasčiau, jei atkreipsite dėmesį į tam tikras detales.
Ar gruzdintas maistas gali būti sveikas?
Vyrauja nuomonė, kad gruzdintu maistu, kad ir koks skanus jis bebūtų, reikėtų mėgautis kuo rečiau, kadangi jo gamybai naudojami riebalai, o tai nėra palanku mūsų sveikatai. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad su naujos kartos gruzdintuvėmis tikrą maisto šventę bus galima surengti kur kas dažniau ir tuo mėgautis be sąžinės graužaties, kadangi jūsų mėgiami patiekalai bus paruošiami be aliejaus ar kitų patiekalų. Jau galite įsigyti gruzdintuvių, kuriose įdiegta technologija leidžia gruzdinti maistą naudojant tik karštą orą bei išvengiant aliejaus ar kitų riebalų ir, žinoma, neigiamo jų poveikio jūsų sveikatai.
Kuo naudingos gruzdintuvės su džiovinimo funkcija?
Gruzdintuvė – ne tik gruzdinimui: šiandien šis prietaisas padės jums įveikti ir kitus kulinarinius iššūkius, pavyzdžiui, džiovinti mėgiamos maisto produktus, tereikia pasirinkti gruzdintuvę, turinčią džiovinimo funkciją. Tai – puikus pasirinkimas, vertinantiems praktikumą bei ekonomiškumą. Naudodamiesi tokia gruzdintuve, nuo 2 iki 24 valandų galėsite džiovinti pačius įvairiausius maisto produktus – mėsą, paukštieną, uogas, vaisius, daržoves, prieskonines žoleles, grybus ir naudoti juos kaip užkandžius ar gardinti jais įvairius patiekalus.
Atsakingai įvertinkite ir įrenginio talpą
Renkantis tokio pobūdžio gaminį, atsakingai derėtų įvertinti ir talpą. Didelėms šeimoms ar labai mėgstantiems gaminti, puikiu pasirinkimu taps didelės talpos, pavyzdžiui, 7 litrų gruzdintuvės, kurios puikiai tiks ir įvairių kepinių gaminimui bei pagalbinių priemonių (kepimo indų, folijos ir t. t.), naudojimui.
Gruzdintas maistas gali būti sveikas, gaminamas be riebalų, o gruzdintuvės gali būti naudojamos ne tik gruzdinimui, bet ir maisto džiovinimui arba pyragų kepimui. Tad įsigykite ir kurkite skonių šventę kasdien.