Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50
search
  • Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50
  • Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50
  • Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50

Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50

17,15 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

 

 

Baby Protective Lip Balm SPF 50 yra emulsija, turinti aukštą apsaugos nuo saulės faktorių ir lengvai įsigeriančią tekstūrą. Jis garantuoja plataus spektro apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių, nepalikdamas negražios baltos plėvelės. Sudėtyje esantis glicerinas, bičių vaškas ir taukmedžio sviestas, ne tik apsaugo, bet ir drėkina bei maitina pažeistą odą.  Daugiausia skirta lūpoms, bet galima naudoti ir jautresnėms vietoms, tokioms kaip randai ir pigmentinės dėmės. Jo formulė ypač tinka vasarą kaip apsauga nuo saulės, o žiemą – nuo ​​šalčio ir saulės. Dėl specialaus antgalionaudojimas yra patogus.

Tolygiai tepkite lūpas ir jautresnes vietas. Tolygiai paskirstykite ant norimų vietų bent 30 minučių prieš išeinant į saulę. Norėdami apsisaugoti, tepkite dažnai, ypač po prakaitavimo ar maudynių. 

Dermatologiškai patikrinta formulė jautriai odai su ECO REEF filtrais, su ekologinės žemdirbystės ekstraktais, be oksibenzono, oktinoksato, oktokrileno, benzofenono, be dažiklių, be PEG. Kiekviena gamybos partija patikrinta dėl nikelio*, chromo*, kobalto* (* <1ppm)

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate (Octisalate), Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Capryloyl Glycerin/sebacic Acid Copolymer, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Bemotrizinol), Glyceryl Stearate , Hydrogenated Starch Hydrolysate, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Triazone, Caprylyl Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Polyglyceryl-2 Caprate, Sodium Saccharin, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)*, Sodium Coco-sulfate, Sucrose Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Stearic Acid, Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract)*, Alumina, Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract)*, Squalane, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
*from organic farming

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Lūpų balzamas visai šeimai SPF 50

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):