Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30
search
  • Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30
  • Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30
  • Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30
  • Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30

Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30

28,13 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

MammaBaby® saulės kremuose yra labai aukštas apsaugos faktorius. Jie yra specialiai sukurti jautriai vaikų odai ir apsaugo nuo žalingų ultravioletinių UVA ir UVB spindulių poveikio. Saulės kremą reikia reguliariai tepti, ypač po prakaitavimo ar maudynių vandenyje. 🌞 

 

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Kūdikių saulės kremas SPF 30+ yra purškiamoji emulsija, turinti malonią minkštą tekstūrą, kuri greitai įsigeria. Jis idealiai tinka tiek kūnui, tiek veidui. Tinka labai jautriai ir šviesiai odai, tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Jo formulė, praturtinta biologiškai auginamų saldžiųjų migdolų aliejumi ir raudonėlių ekstraktu, užtikrina plačią apsaugą nuo UVB-UVA spinduliavimo, teikianti saugią ir veiksmingą apsaugą nuo saulės nudegimų ir saulės dermatito.

Šis saulės kremas naudoja naujos kartos ECO REEF saulės filtrus, kurie yra efektyvesni ir saugesni odai. Šie saulės filtrai buvo pasirinkti, nes jie yra draugiški jūrai ir jūrų gyvybei.

Sole Baby SPF 50+ saulės kremas suteiks jums visišką ramybę. Šis produktas yra dermatologiškai patikrintas jautriai odai. Jis atsparus vandeniui ir neturi PEG, dažiklių ir parabenų. Jame yra veiksminga, inovatyvi ir fotostabili filtravimo sistema (apsauganti nuo UVB-UVA spinduliavimo viso spektro) ir efektyviai saugo mažųjų jautrią odą nuo nudegimų ir išbėrimų po saulės vonių.

APSAUGOKITE SAVO ODĄ IR JŪRĄ. 

Kaip naudoti:

Lygiai paskirstykite ant odos bent jau 30 minučių prieš išeidami į saulę. Norint išlaikyti apsaugą, tepkite pakartotinai po prakaitavimo, maudymosi ar pasinaudojus rankšluosčiu.

Formulė:

Dermatologiškai patikrinta formulė jautriai odai su ECO REEF saulės filtrais, su ekologiškai užaugintais augalų ekstraktais. Nėra: Oxybenzone, Octinoxate, Octocrilene, Benzophenone, dažiklių, PEG. Kiekviena gamybos serija yra testuojama dėl Nikelio *, Chromo , Kobalto * ( <1ppm), cruelty free (nera testuojama su gyvūnais).

Sudėtis:

Aqua (Water), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate (Octisalate), Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dibutyl Adipate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Bemotrizinol), Arginine, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3 Cocoate, Glycerin, Capryloyl Glycerin/sebacic Acid Copolymer, Polyglyceryl-6 Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Magnesium Aluminum Silicate, Diisopropyl Adipate, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)*, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-6 Behenate, Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract)*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

SOL30B

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Linea Mamma Baby Apsauga nuo saulės SPF30

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):