LINEA MAMMABABY PO UODŲ ĮKANDIMO TEPALIUKAS 20ML
search
  • LINEA MAMMABABY PO UODŲ ĮKANDIMO TEPALIUKAS 20ML
  • LINEA MAMMABABY PO UODŲ ĮKANDIMO TEPALIUKAS 20ML

LINEA MAMMABABY PO UODŲ ĮKANDIMO TEPALIUKAS 20ML

16,03 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Šio gelio yra lengvinančio ir raminančio poveikio formulė skirta palengvinti niežulį, kurį sukelia vabzdžių įkandimai (uodai, bitės) ir dirginantys organizmai (dilgėlės ir medūzos).

Pagamintas iš natūralių augalų ekstraktų, jis nedelsdamas palengvina deginimą ir niežėjimą, ramina odą ir slopina dilgčiojimą.
Tinka bet kokio tipo odai, taip pat jautriai odai. Idealiai tinka vaikams. Jame nėra amoniako.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Italų prekės ženklas Linea MammaBaby siūlo visą kūno higienos produktų liniją vaikams ir suaugusiems. Visi produktai yra natūralūs ir pagaminti iš ekologiško žemės ūkio išaugintų ekstraktų. Ingredientai yra augalinės kilmės, o produktai pagaminti Italijoje.

Naudojimas:

Nedidelį kiekį produkto užtepkite ant pažeistos vietos iškart po įgėlimo. Švelniai patrinkite. Po 3/5 minučių produktą galima pakartotinai tepti.

FORMULĖ:

Dermatologiškai patikrinta ant jautrios odos su eteriniais aliejais ir natūraliu kvapu, be dažiklių, alkoholio, PEG. Sudėtyje nėra AMMONIA, pagaminta Italijoje. Kiekviena gamybos partija tiriama dėl nikelio *, chromo *, kobalto * ( * <1 ppm)

SUDĖTIS:

AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, DISTARCH PHOSPHATE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, MENTHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, CYMBOPOGON NARDUS OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, CHAMOMILLA RECUTITA OIL.

PZ20B

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie LINEA MAMMABABY PO UODŲ ĮKANDIMO TEPALIUKAS 20ML

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):