Linea Mamma baby Veido ir kūno kremas kūdikiams
search
  • Linea Mamma baby Veido ir kūno kremas kūdikiams
  • Linea Mamma baby Veido ir kūno kremas kūdikiams

Linea Mamma baby Veido ir kūno kremas kūdikiams

13,61 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Tai subtilus veido ir kūno kremas, dėka jame esančių natūraliai užaugintų alavijų, avokadų aliejaus ir ramunėlių ekstraktų, natūraliai maitinantis, raminantis ir drėkinantis odą.

Naudojimas: užtepkite kremą ant švarios veido ar kūno odos ir švelniai įtrinkite, kol kremas pilnai susigers. 

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Formulė: dermatologiškai išbandyta formulė su organiškai užaugintų augalų ekstraktais, be parafino, parabenų, dirbtinių dažiklių, PEG ir mineralinių aliejų. Kiekviena gamybos partija yra patikrinta dėl nikelio, chromo ir kobalto.

Sudėtis:Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Oryza Sativa Bran Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Lactic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-isomethyl Ionone.

CVC100B

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Linea Mamma baby Veido ir kūno kremas kūdikiams

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):