HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys, Dusty Rose
search
  • HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys, Dusty Rose

HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys, Dusty Rose

19,50 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys sukurtas taip, kad rūpintųsi Jūsų plaukais ir galvos oda. Šis plaukų šepetys turi specialius SmartFlex šerelius, kurie yra ypatingai lankstūs ir apsaugo plaukus nuo pažeidimo, o galiukus - nuo šakojimosi.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

[SVAJONIŲ ŠUKAVIMĄSIS]

HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys sukurtas taip, kad rūpintųsi Jūsų plaukais ir galvos oda. Šis plaukų šepetys turi specialius SmartFlex šerelius, kurie yra ypatingai lankstūs ir apsaugo plaukus nuo pažeidimo, o galiukus - nuo šakojimosi. Šukuodamasi šiuo šepečiu daugiau nejausite jokio diskomforto dėl sunkiai iššukuojamų plaukų.

HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys taip pat turi 3D išgaubtos formos pagrindą, skirtą plaukų ir šerelių kontaktui optimizuoti, nesvarbu, kokiu kampu jį bepaimsite. Būtent dėl šios savybės galėsite visapusiškai išnaudoti apvalias šerelių galvutes, kurios masažuoja galvos odą ir skatina kraujo cirkuliaciją aplink plaukų folikulus.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus HH Simonsen .

HH Simonsen
2327

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie HH SIMONSEN WONDER BRUSH plaukų šepetys, Dusty Rose

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):