• −20%
The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml
search
  • The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml
  • The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml
  • The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml

The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml

48,00 €
38,40 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Ekologiškos & Jasmine Body Oil – tai prabangus maitinamųjų aliejų mišinys, prisotintas švelniais rožių ir jazminų kvapais, todėl oda tampa švelni, lygi ir kvepianti.


• Turtingas antioksidantų ir vitaminų. 
• Greitai susigeria, nepalieka riebių likučių. 
• Suteikia gilų drėkinimą.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

     

Rožių ir jazminų kūno aliejus, savo sudėtyje turintis ir ekologiškų simondsijų (jojobos), erškėtuogių aliejų, medetkų, jazminų, morkų, rožių, vitamino E. Puikiai tinka naudoti kaip masažo aliejų ir odos drėkinimui bei natūraliam kvėpinimui. Grynas ekologiškas rožių ir jazminų aliejus ne tik drėkina ir maitina odą, bet ir akimirksniu atgaivina visus pojūčius. Taip pat šį masažo aliejų puikiai tinka naudoti anti-aging procedūrų metu.

Kliniškai įrodytas statistiškai reikšmingas odos elastingumą padidinantis poveikis +15%. Raukšlių skaičių sumažina -29%, raukšlių ilgį sumažina -34%.  

Kaip naudoti: Naudokite po vonios ant drėgnos odos, kad ji taptų ypač švelni. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite po sauso odos šveitimo.

Ingredientai


Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rosa Canina Fruit Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Calendula Officinalis Flower Extract,*Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, *Hypericum Perforatum Extract, Parfum (Fragance) , *Cananga Odorata Flower Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, D-Limonene, Linalool, Eugenol, Citral. *Ingredients from organic farming

The Organic Pharmacy
506006349054

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie The Organic Pharmacy Rose & Jasmine kūno aliejus 100ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):