• −20%
The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml
search
  • The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml
  • The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml
  • The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml

The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml

44,00 €
35,20 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

The Organic Pharmacy Peppermint – veido prausiklis, praturtintas gaivinančio pipirmėčių ekstrakto, efektyviai pašalinantis nešvarumus ir perteklinį aliejų, palikdamas oda atvėsinta ir atgaivinta.


• Pipirmėčių ekstraktas suteikia gaivumo ir vėsinimo pojūtį. 
• Švelni formulė valo nepanaikindama natūralios odos drėgmės. 
• Tinka jautriai ir visų tipų odai.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

    

Kiekvienos grožio rutinos pagrindas – švari oda. Ja švelniai pasirūpins ir kitiems produktams paruoš „Peppermint Facial Wash“ veido prausiklis, pasižymintis lengva tekstūra ir gaiviu aromatu.

Šis švelnus tačiau veiksmingas prausiklis labai tinka mišriai, riebiai, probleminei, į spuogelius linkusiai odai. Produkto antibakterinis veiksmingumas patvirtintas klinikinio tyrimo metu.

Prausiklis ne tik gerai nuvalo odos nešvarumus bei makiažą, tačiau kartu ir visiškai jos nesausina ir suteikia gaivos bei švaros pojūtį.

Sudėtis papildyta tokiais natūraliais ingredientais kaip eukaliptas, pipirmėtė, levandos, arbatmedis.

Tam, kad jums būtų lengviau išsirinkti priemonę, norime jums dar labiau padėti apsispręsti! Todėl žemiau rasite nuoširdžiai pateiktus priemonės pliusus ir minusus, tačiau, turėkite omenyje, kad pateikta informacija yra subjektyvi, kuri kiekvienam gali būti skirtinga:

Pliusai:

  1. Yra labai gaivaus ir malonaus kvapo, kuris itin pabudina ryte!;
  2. Labai maloni, gelinė konsistencija;
  3. Kruopščiai nuvalo visus nešvarumus, riebalų perteklių ir makiažo likučius;
  4. Labai gerai tinka mišriai, riebiai ir į spuogelius linkusiai odai.

Minusai:

  1. Jeigu oda yra linkusi sausėti, prausiklis gali dar labiau sausinti ar palikti tempimo jausmą;
  2. Kam nepatinka pipirmėtės kvapai, gali erzinti, nes jis yra ganėtinai stiprus.

Kliniškai įrodytas antibakterinis veiksmingumas 

Baktericidinis aktyvumas 

„Tyrimas, atliktas pagal modifikuotą UNI EN13727: 2015 standartą, kuris leido patikrinti antibakterinį kosmetikos gaminio „Pipirmėčių veido prausiklis“ veiksmingumą prieš Staphylococcus aureus esant švariomis sąlygomis. Įrodyta, kad mikrobinis padermės gyvybingumas sumažėjo 65%, o po 60 sekundžių kontakto su produktu sumažėjo net 80%.“ 

Kaip naudoti: Tinka naudoti ryte ir vakare. Sudrėkinkite veidą vandeniu. Užtepkite ant delnų nedidelį prausiklio kiekį, įlašinkite šiek tiek vandens ir patrinkite tarp delnų, kol susidarys lengvos putos. Putas sukamaisiais judesiais švelniai masažuokite veido ir kaklo odą, kol pašalinsite nešvarumus. Prausiklį nuplaukite tekančiu vandeniu. Po to naudokite savo įprastą veido toniką, serumą, kremą.

Ingredientai


*Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl betaine, **Alcohol, Sodium Olivamphoacetate , *Calendula Officinalis Extract, Panthenol, Algin, Ascorbic Acid, Calcium Ascorbate, Carrageenan, *Citrus Grandis Seed Extract, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, *Hypericum Perforatum Extract, *Lavandula Angustifolia Oil, *Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, *Mentha Piperita Oil, Sodium chloride, Tocopherol, Xanthan Gum, Limonene, Linalool. *Ingredients from organic farming ** Made using organic ingredients

The Organic Pharmacy
506006349046

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie The Organic Pharmacy Peppermint veido prausiklis 100 ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):