• −20%
The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml
search
  • The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml
  • The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml
  • The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml

The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml

41,00 €
32,80 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

     

Rūgštys ir produktai su rūgštimis yra vieni aktualiausių šių laikų grožio industrijoje.

Keturių rūgščių veido serumuas „Four Acid Peel 5%“ – tinka visiems odos tipams, o ypač pavargusiai, papilkėjusiai odai, praradusiai spalvą ir tonusą. Taip pat puikiai tiks ir probleminei odai, kurią vargina spuogeliai. Serumas taip pat efektyviai drėkina odą todėl po aplikavimo, oda jaučiasi ypač komfortiškai, sudrėkinta ir be jokio tempimo pojūčio.

Lengva ir greitai susigerianti tekstūra nepalieka jokio riebumo ar lipnumo pojūčio. Serumas puikiai tiks ir prieš darantis makiažą.

Universalus serumas tinka visiems, nuo paauglio odos... iki brandžios odos, nes puikiai patenkina svarbiausius odos poreikius.

Šis serumas su natūraliomis rūgštimis lengvai prisitaikys prie bet kokios grožio rutinos, kadangi jis yra tinkamas kasdieniniam naudojimui bei jį galima maišyti su jau mėgstamais produktas – kremu, serumu, geliu ar kitais The Organic Pharmacy serumais. Šis 5% keturių rūgščių serumas šveitiklis tiks ir kelionėse, kadangi buteliukas yra praktiško, daug vietos neužimančio dydžio.

Sudėtyje 50 proc. natūralios AHA rūgštys, tokios kaip: glikolio, pieno, citrinų ir vyno rūgštis. O viso produkto sudėtyje yra net 90,8% ekologiškų ingredientų.

Efektyvus odą eksfolijuojantis poveikis patvirtintas klinikinių tyrimų metu.

Privalumai:

  • Padeda eksfolijuoti ir skaistinti, drėkinti odą.
  • Tinka probleminei, papilkėjusiai, pavargusiai, praradusiai gyvybingumą odai.
  • Universalus, tinkantis visiems odos tipams ir įvairaus amžiaus žmonėms.
  • Tinka po atostogų.
  • Tinka kasdieniam naudojimui.
  • Galima tarpusavyje maišyti su kitais The Organic Pharmacy serumais arba su jūsų turimu kremu, serumu ar geliu.

Rezultatas:

  • Tolygi odos tekstūra.
  • Skaistesnė ir labiau spindinti oda.

Idealiai tinka naudoti kartu su eksfolijuojančia (šveičiamąja) Keturių rūgščių veido kauke.

Dėl klimato ir metų laikų kaitos, augaluose atitinkamai kaupiasi skirtingas aktyvių komponentų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų kiekis. Sudėtyje esantys natūralūs ekstraktai turi jiems būdingą gelsvą spalvą, kurios intensyvumas, skirtingais metų laikais, gali varijuoti nuo itin šviesaus iki ryškiai geltono ar net oranžinio. Tai nedaro jokios įtakos produkto veiksmingumui nes aktyvių komponentų kiekis visuomet atitinka gamybos standartą. 

Klinikiniai tyrimai:

Kliniškai įrodytas odą regeneruojantis poveikis, aplikuojant serumą vieną kartą per dieną 12 dienų. Rezultatai vertinti praėjus 9 dienoms po tyrimo. 

Efektyvi odos regeneracija (ląstelių atsinaujinimas) 

„Praėjus 9 dienoms po tyrimo, kurio metu buvo aplikuotas „Four Acid Peel“ (The Organic Pharmacy) vieną kartą per dieną 12 dienų, buvo nustatytas padidėjęs odą eksfolijuojantis poveikis + 1,7%, + 2,2% ir + 2,7%.  Rezultatai buvo lyginti su kontroliniu odos plotu, kuriame serumas nebuvo aplikuotas. 

Tyrimo metu buvo stebėtas ne tik epidermio eksfolijacijos padidėjimas, bet ir odos toną šviesinantis poveikis, kuris lygintas su kontroliniu odos plotu buvo statistiškai reikšmingas. 

Klinikiniu tyrimu patvirtintas greitesnis odos raginį sluoksnį regeneruojantis poveikis naudojant keturių rūgščių veido serumą – šveitiklį iš „The Organic Pharmacy“. 

Rezultatai buvo patvirtinti ir subjektyviai. 

Kosmetikos produkto tinkamumas buvo įvertintas kaip labai geras, suteikiant bendrą reitingą 7.5. Tolerancija buvo įvertinta kaip puiki.“ 

Tam, kad jums būtų lengviau išsirinkti priemonę, norime jums dar labiau padėti apsispręsti! Todėl žemiau rasite nuoširdžiai pateiktus priemonės pliusus ir minusus, tačiau, turėkite omenyje, kad pateikta informacija yra subjektyvi, kuri kiekvienam gali būti skirtinga:

Pliusai:

  1. Lengvai šveičia odą;
  2. Skaistina odą;
  3. Galima maišyti su mėgstamu kremu;
  4. Labai tinka odai, kuri yra pavargusi, papilkėjusi, praradusi spalvą ir tonusą.

Minusai:

  1. Nerekomenduojame labai jautriai odai;
  2. Gali netikti tiems, kas yra alergiški citrusiniams vaisiams;
  3. Nerekomenduotina naudoti ryte, nebent tada pasitepti būtinai SPF.

Naudojimas: vieną paspaudimą serumo naudoti vakare ant švarios, veido toniku sudrėkintos odos. Veidui, kaklui ir dekolte sričiai. Nuplauti nereikia. 

Ingredientai


Hamamelis Virginiana Water, Aqua (Water), Citrus Grandis Peel Oil, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Glycerin, Sodium Xydroxide, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Alcohol Denat, Algin, Ananas Sativas Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite, Citral, Disodium EDTA, Algin.

The Organic Pharmacy
506037352029

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie The Organic Pharmacy Four Acid Peel 5% serumas 30 ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):