• −20%
The Organic Pharmacy Enzyme pilingo kaukė 60 ml
search
  • The Organic Pharmacy Enzyme pilingo kaukė 60 ml

The Organic Pharmacy Enzyme pilingo kaukė 60 ml

60,00 €
48,00 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask yra jauninanti procedūra, kuri sujungia natūralių fermentų galią švelniai šveičianti odą, todėl oda tampa lygesnė, skaistesnė. 

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask yra jauninanti procedūra, kuri sujungia natūralių fermentų galią švelniai šveičianti odą, todėl oda tampa lygesnė, skaistesnė.

     

Unikalus natūralių vaisių rūgščių, vitamino C, prieno rūgšties  ir fermentų, išgaunamų iš pasiflorų bei ananasų vaisių, derinys. Šveičiamąjį efektą turinti kaukė valo odą ir inkštirus, padeda eksfolijuoti odą, suteikdama jai daugiau švytėjimo, švelnumo ir naujos energijos.

„Enzyme Peel Mask“ kaukės efektyvumas įrodytas klinikiniais tyrimais, nustatytas odą eksfolijuojantis poveikis.

  • Veido kaukė padeda eksfolijuoti odą, pašalindama negyvas odos ląsteles.
  • Padeda išvalyti užsikimšusias poras ir inkštirus.
  • Nepalieka nemalonaus tempimo jausmo. 
  • Suteikia odai daugiau švytėjimo, švelnumo ir naujos energijos.
  • Suteikia anti-aging efektą.
  • Veido kaukės poveikis patvirtintas klinikiniais tyrimais.
  • Tinka visų tipų odai, o ypač riebiai, mišriai, probleminei ir brandžiai.

Kaukė išsiskiria itin maloniu egzotiškų vaisių aromatu.

Ši saldaus tačiau švelnaus kvapo kreminės tekstūros kaukė palepins odą prieš makiažą ar po kelionės bei taps malonia veido odos priežiūros rutinos dalimi!

  • Kliniškai įrodytas statistiškai reikšmingas odą regeneruojantis poveikis. Rezultatai vertinti praėjus 12 dienų po kaukės naudojimo vieną kartą per savaitę (2 savaites) ir praėjus 9 dienoms po kaukės naudojimo 2 kartus per savaitę (2 savaites). 

Efektyvus odos ląsteles regeneruojantis poveikis 

„Atsižvelgiant į rezultatus, įrodyta, kad kosmetikos produktas „Enzyme Peel Mask“ (The Organic Pharmacy)  pasižymi statistiškai reikšmingu eksfolijuojančiu poveikiu + 1,5%, + 1,0%, + 1,7% ir + 0,8%, rezultatus lyginant su kontroline grupe ir tuo pačiu naudojimo laiku. Praėjus 9 dienoms po „Enzyme Peel Mask“ naudojimo 2 kartus per savaitę dvi savaites, stebėtas odą eksfolijuojantis poveikis atitinkamai + 1,7%, + 2,8% ir + 2,8%, rezultatus lyginant su kontroline grupe ir tuo pačiu naudojimo laiku. 

Odą eksfolijuojantis kaukės poveikis stebimas ir vertinant odos spalvą chronologiškai, - naudojant „Enzyme Peel Mask“ odą šviesinantis poveikis akivaizdžiai matomas lyginant su kontroline grupe, kuri kaukės nenaudojo. Daromos išvados, kad odos regeneracija vyksta akivaizdžiai greičiau naudojant „Enzyme Peel Mask“ du kartus per savaitę. Rezultatai buvo patvirtinti ir subjektyviai. Kosmetikos produkto tinkamumas buvo įvertintas kaip labai geras, suteikiant bendrą reitingą 7.5. Kalbant apie toleranciją, 2 savanoriai pastebėjo paraudimą tepimo vietoje, kuris truko nuo 30 minučių iki 1 valandos. Tai yra natūralus poveikis, tačiau jis jaučiamas ne visiems, visi kiti tyrimo dalyviai produkto toleranciją įvertino kaip puikią.“ 

Tam, kad jums būtų lengviau išsirinkti priemonę, norime jums dar labiau padėti apsispręsti! Todėl žemiau rasite nuoširdžiai pateiktus priemonės pliusus ir minusus, tačiau, turėkite omenyje, kad pateikta informacija yra subjektyvi, kuri kiekvienam gali būti skirtinga:

Pliusai:

  1. Švelniai šveičia odą, bet jos nedirgina;
  2. Suteikia skaistumo ir švytėjimo;
  3. Yra labai malonaus ir gaivaus aromato;
  4. Turi malonią, kreminę konsistenciją.

Minusai:

  1. Jeigu norite itin stipraus šveičiamojo poveikio, ši kaukė tokio efekto nesuteiks;
  2. Jeigu oda yra labai jautri ar sudirginta, nerekomenduotina naudoti.

Kaip naudoti: Užtepkite kaukę ant kruopščiai nuvalytos veido odos. Palikite 10 min. ir švelniai nuvalykite vėsiu vandeniu suvilgyta ekologiškos medvilnės servetėle. Jeigu jūsų oda yra jautri arba plona, kaukę laikykite trumpiau 2-3 min. Oda gali parausti, tačiau tai laikina. Geresniam efektui pasiekti, kaukę naudokite bent kartą per savaitę.

Ingredientai


Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Lactobionic Acid, Cetaryl Oliviate, Sorbitan Olivate, *Glycerin, Lactic Acid, Sodium Lactate,*Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Algin, Ascorbyl Glucoside, **Alcohol ,Ananas Sativus Fruit Extrat, Acetyl Glucosamine, Benzyl Alcohol, Behenyl Alcohol, *Butyrospermum Parkii Butter, Chondrus Crispus (Carrageenan), *Citrus Limon Fruit Extract, Disodium EDTA, *Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Parfum (Fragance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Beta- Carotene, Protease, Potassium Sorbate,Passiflora Edulis Fruit Extract, Salycilic Acid, Stearyl Alcohol,Sodium Bisulfite ,Subtisilin, Sodium Hyaluronate,Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Vitis Vinifera Fruit Extract, Limonene

The Organic Pharmacy
506037352004

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie The Organic Pharmacy Enzyme pilingo kaukė 60 ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):