HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS
search
  • HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS
  • HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS
  • HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS
  • HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS

HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS

18,99 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Heimish paakių pagalvėlė su bulgariškų rožių vandeniu giliai drėkina, maitinti ir regeneruoja odą, tuo pačiu mažina smulkias raukšleles bei pašviesinant paakių sritį.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Heimish paakių pagalvėlės su bulgariškų rožių vandeniu, kuris drėkina odą ir pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Šie paakių padeliai taip pat giliai maitina ir regeneruoja odą. Dėl pH balansuojančių, detoksikuojančių ir itin drėkinančių rožių vandens savybių, jie pasižymi senėjimą stabdančiu poveikiu bei padeda išlyginti smulkias raukšles. Sudėtyje taip pat yra niacinamido, kuris padeda pašviesinti paakių odą bei prisideda prie odos drėkinimo.

Privalumai:

  1. Drėkinimas ir antioksidacinis poveikis: Rožių vanduo žinomas dėl savo drėkinančių ir antioksidacinių savybių, padedančių apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir ją drėkinti.
  2. Senėjimą stabdantis poveikis: Produkto sudėtyje esantis rožių vanduo, kartu su kitais ingredientais, padeda išlyginti smulkias raukšles ir užkirsti kelią naujų raukšlių atsiradimui.
  3. Niacinamidas: Šis ingredientas padeda pašviesinti paakių odą ir prisideda prie drėkinimo. Niacinamidas taip pat žinomas dėl savo priešuždegiminių savybių.
  4. Hidrogelinė medžiaga: Leidžia esencijai gerai įsigerti į odą, todėl produktas efektyviai veikia.
  5. Papildomi augaliniai ekstraktai: Centella Asiatica, Hamamelis (raguolis) ir Portulaca Oleracea ekstraktai turi raminančių ir regeneruojančių savybių.
  6. Hialurono rūgštis: Gerai žinoma dėl savo drėkinamųjų savybių, padeda išlaikyti odos elastingumą ir glotnumą.



Pakuotėje – 60 vnt. paakių padelių. 

Naudojimas:

Išimkite paakių kaukės lapelį iš dėžutės. Uždėkite paakių kaukės lapelius po kiekviena akimi. Laikykite 15–20 minučių, nuėmę lapelius, švelniai įtrinkite likusią esenciją į odą.

Sudėtis:

Water, Glycerin, Niacinamide, Chondrus Crispus (Carrageenan), Butylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Propanediol, Pentylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Virginiana (Witch Hazel) Extract, Centella Asiatica Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Potassium Chloride, Cyamopsantois Tetragonoloba (Guarropide, Glycinium, Glycin, Chlorrope Gum, Calcium Dipropylene Glycol, Cellulose Gum, Chondrus Crispus Powder, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Calcium Aluminum Borosilicate, CI 77861, Carmine, Calcium Lactate, Adenosine, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, Disodium EDTA, Ethyl Hexanidiol, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Arginine, Fragrance

1066968729

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie HEIMISH HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER PAAKIŲ PAGALVĖLĖS

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):