K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML
search
  • K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML
  • K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML
  • K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML
  • K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML
  • K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML

K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML

12,00 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Patirkite K18 - novatorišką plaukų atkūrimo technologiją su patentuota peptidų formule. K18 produktai atkuria pažeistus plaukus nuo balinimo, dažymo, cheminių procedūrų ir karščio, suteikdami jiems nepakartojamą stiprumą, švelnumą ir glotnumą. Tinka visų tipų plaukams. Atraskite plaukų priežiūrą iš naujo su K18!"

 

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Nenuplaunama molekulinė atkuriamoji K18 plaukų kaukė padės pasiekti norimų rezultatų puoselėjant chemiškai paveiktus, sausus, pažeistus plaukus.

K18 molekulinė MASK plaukų kaukė sutvarkys ir atkurs plaukų pradinę būklę vos per 4 minutes!

Ilgam laikui plaukai tampa šilkiniais, glotniais ir atkuria suskilinėjusius galiukus bei susilpnėjusias protofibrilio plaukų jungtis.

Grąžina plaukams natūralų blizgesį, elastingumą, švelnumą bei glotnumą.

Tinka visų tipų plaukams.

Tai unikali ir progresyvi plaukų priežiūros priemonė, kuri gali būti naudojama kaip ir grožio salono paslauga, kaip ir namų naudojimui.

Apie patentuotą technologiją:

Priemonė sukurta naudojant unikalų aminorūgščių ir peptidų derinį, dėl kurio priemonė prasiskverbia į pačio plauko struktūrą ir atkuria disulfidines jungtis, kurios yra pažeidžiamos cheminių procedurų metu.

 

Kas yra disulfidinės jungtys?

Tai po plauko kutikule esančios molekulinės jungtys, kurios susisuka į mikrofibrilį. Mikrofibriliai jungiasi į didesnius, vadinamus makrofibrilius. Šie junginiai sąveikauja tarpusavyje ir sudaro vientisą plauko struktūrą. Kai disulfidinės jungtys yra nepažeistos, plaukai atrodo gražiai, natūraliai žvilga ir išlieka šilkiniai. Kai disulfidiniai ryšiai nutrūksta, tada plaukai prapranda savo atsparumą, juos lengva pažeisti.

K18 produktai , tai mokslininkų ir bioinžinerijos proveržis, galintis sukurti naują kreatino jungtį, kuri prasiskverbia į patį korteksą iki protofibrilio ir iš naujo sukuria disulfidinius ryšius kreatino jungtyse.

Naudojimas:

Išplaukite plaukus šampūnu.
Pradėkite nuo 1 kaukės paspaudimo, jeigu matote, kad neužtenka, paspauskite ir užtepkite didesnį jos kiekį. Tepkite tolygiai.
Laikykite 4 minutes.
Nenuplaukite.
Formuokite plaukus kaip įprastai.
Priemonės įpatumai:

Atstato pažeistus plaukus iš vidaus po šviesinimo, dažymo, cheminio apdorojimo ir terminio bei mechaninio formavimo.
Sumažina plaukų lūžinėjimą, skilinėjimą, blukimą ir suteikia drėkinamojo efekto bei užtikrina ilgalaikius rezultatus.
Grąžina plaukams pradinį stiprumą, švelnumą, elastingumą bei glotnumą.
*Atkreipkite dėmesį, jeigu naudojate plaukus apsunkinančias priemones, tokias kaip aliejai, silikonai ir plėvelę plauko paviršiuje sukuriančias priemones, gali reikėti išplauti plaukus detoksikuojamuoju arba valomuoju šampūnu, prieš naudojant K18. Tokiu atveju reikia pašalinti priemonių sankaupas, kad peptidas K18 prasiskverbtų į plauko vidų.

Ingredients: Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Talpa: 5 ml

Tinkamumo naudoti terminas: 12 mėnesių nuo atidarymo dienos.

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie K18 PEPTIDE NENUPLAUNAMA MOLEKULINĖ ATKURIAMOJI KAUKĖ PLAUKAMS, 5 ML

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):