MARTIDERM AMPULĖS VEIDO ODAI SU LIPOSOMOMIS
search
  • MARTIDERM AMPULĖS VEIDO ODAI SU LIPOSOMOMIS
  • MARTIDERM AMPULĖS VEIDO ODAI SU LIPOSOMOMIS

MARTIDERM AMPULĖS VEIDO ODAI SU LIPOSOMOMIS

31,50 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Drėkinamosios ir stangrinančios veido odą ampulės su liposomomis, skirtos kasdieniam naudojimui. Suteikia odai švytėjimo ir sumažina raukšlių atsiradimą. Liposomos, vitaminai C ir E, glikolinis hamamelio ekstraktas. Riebiai ir/arba jautriai odai. Tik išoriniam naudojimui.

Odos problema: Aknė, Pigmentacija, Paraudusi oda, Raukšlės
Odos tipas: Riebi / probleminė, Jautri
Pagrindiniai ingredientai: Vitaminas E
Poveikis: Stangrina, Drėkina
SPF: Be SPF
Tinka naudoti: Ryte ir vakare
Pasirinkti ampulių kiekį dėžutėje: 10amp.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

  • Drėkinimas
  • Apsaugo nuo raukšlių susidarymo ir mažina esamas
  • Raminantis poveikis

Pagrindiniai ingredientai:

  • 3 proc. proteoglikanų
  • Liposominiai vitaminai C ir E
  • Hamamelio ekstraktas

AMPULĖS ATIDARYMO NURODYMAI:

1. Ampulę lengvai suplakite.

2. Pastatykite ampulę ant plokščio paviršiaus ir užmaukite ant jos EASY OPEN atidarytuvą, švelniai paspauskite, kol išgirsite spragtelėjimą.

3. Nuimkite atidarytuvą nuo ampulės, o nulaužtą ampulės galiuką išmeskite.

4. Įstatykite likusią ampulę į apsauginį vamzdelį.

5. Pusę ampulės turinio tolygiai paskirstykite pirštais ant veido ir kaklo odos.

6. Apsauginį vamzdelį uždarykite dangteliu ir įstatykite ampulę į stovelį.

Ampulės su proteoglikanais ir liposominiais vitaminais C ir E. Liposomos – tai mikroskopiniai rutuliukai, sudaryti iš giminingų odai fosfolipidų, pripildyti intensyviai veikiančių vitaminų C ir E. Liposomos „nuneša“ aktyviąsias medžiagas į pačius giliausius odos epidermio sluoksnius. Jau po pirmo ampulių panaudojimo oda tampa švelnesnė ir lygesnė. Vartojant ilgą laiką, oda tampa skaistesnė, stangresnė, sumažėja raukšlių. Sudėtyje esantys proteoglikanai drėkina ir stangrina veido odą. Jie yra svarbūs jungiamojo audinio mitybai, mechaninės funkcijos palaikymui, ląstelių augimui ir diferenciacijai. Vitaminai C ir E veikia kaip antioksidantai. Vitaminas C veikia prieš odos senėjimą, nes skatina kolageno sintezę bei mažina jo suirimą, kovoja su laisvaisiais radikalais, didina natūralią odos apsaugą prieš UVA ir UVB spindulių praeinamumą, suteikia odai švytėjimo ir skaistumo, mažina odos pigmentaciją. Sudėtyje esantis glikolinis hamamelio ekstraktas pasižymi tonizuojančiu, sutraukiančiu ir uždegimą slopinančiu poveikiu, todėl ypač tinka jautriai veido odai. Ampules galima naudoti ištisus metus be jokių pertraukų. Pačios ampulės pagamintos iš hermetiško gintaro spalvos stiklo, užpildyto inertiška medžiaga. Tokiu būdu vitaminas C apsaugomas nuo oksidacijos ir pasiekiamas maksimalus poveikis. Šios ampulės yra nealiejinės konsistencijos. Skirtos tik išoriniam naudojimui.

Sudėtis: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Glyceryl Polyacrylate, Lecithin, Pentylene Glycol, Alcohol, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Martiderm

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie MARTIDERM AMPULĖS VEIDO ODAI SU LIPOSOMOMIS

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):