• −30%
Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml
search
  • Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml
  • Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml

Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml

37,99 €
26,59 € Sutaupote 30%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
  • Išskirtinė priemonė rankų odai suteikia jai nepakartojamą švelnumą bei užburiantį aromatą.
  • Muilo tekstūra papildyta nedidelėmis švelnaus akmens „Pietra Gentile“ mikrogranulėmis.
  • Raudonosios lelijos ekstraktas veikia raminančiai, dėl to itin naudingas sudirgusiai ir paraudusiai rankų odą

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml

Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml – išskirtinė priemonė rankų odai suteikia jai nepakartojamą švelnumą bei užburiantį aromatą.

Šveičiamasis muilas – tai „Scarpetta di Venere“ linijos produktas, pavadintos retos ir pakeriančios gėlės, plačialapės klumpaitės, vardu. Dominuojanti raudona priemonių linijos spalva – tai duoklė ryškiais ir įspūdingais raudonais žiedais pražystančiai plačialapei klumpaitei.

Muilo tekstūra papildyta nedidelėmis švelnaus akmens „Pietra Gentile“ mikrogranulėmis, kurios švelniai bei kruopščiai šveičia ir valo Jūsų rankų odą. Šveitimo metu odos ląstelės yra skatinamos atsinaujinti, o raudonosios lelijos ekstraktas veikia raminančiai, dėl to itin naudingas sudirgusiai ir paraudusiai rankų odą.

 Muilo kvapo natos:

  • Plačialapė klumpaitė – tai kvapo karalaitė, kuri yra paslaptinga ir salsva vilionė.
  • Laukinė mėlyne ir paprastasis erškėtis susipina saldžiai aštrų derinį, kuris nukelia pojūčius į nostalgišką gėlių sodo vidurį.
  • Buko medis, jis žinomas dėl išskirtinai tvirtos ir patvarios medienos bei pasižymi stipriu ir nesumaišomu medienos kvapu. Kartu su drąsiu muskusu, mediena įgauna dar gilesnį ir žmogaus odai artimesnį aromatą.
  • Pupmedžio esencija neveltui buvo naudojama raganiškuose ritualuose – kvapas pakerėja intensyviai derlingo miško aromatu su švelnios karamelės prieskoniu.
  • Vilkdalgio ir raudonosios lelijos draugystė sušvelnina ir apjungia kvapo natas vėju nešamu saldžių gėlių aromatu.

Naudojimas

Reikiamą muilo kiekį paskirstykite ant drėgnos rankų odos. Lengvai pamasažuokite odą ir tuomet nuplaukite ją vandieniu.

Sudėtis

Acqua (water); propanediol; lauryl glucoside; coco-glucoside; cocamidopropyl betaine; fragrance; acrylates copolymer; pumice; quartz; sodium laureth sulfate; phenoxyethanol; benzyl alcohol; glycerin; xanthan gum; sodium hydroxide; citric acid; dehydroacetic acid; benzyl salicylate; limonene; evernia prunastri (oakmoss) extract; linalool; rosa canina fruit extract; vaccinium myrtillus fruit extract; orchis mascula flower extract; lilium candidum bulb extract; jasminum officinale (jasmine); flower extract; sodium benzoate; potassium sorbate; tetrasodium glutamate diacetate; ethylhexylglycerin.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Šveičiamasis rankų muilas PARCO 1923 Venere 300ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):