• −10%
SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)
search
  • SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)
  • SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)
  • SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)
  • SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)

SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)

14,99 €
13,49 € Sutaupote 10%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
POVEIKIO KRYPTYS
  • check-icon.svgMiegui  
  • check-icon.svgEnergijos apykaitai  
  • check-icon.svgPsichologinei funkcijai   Nervų sistemai
Pakuotės dydis: 60 guminukų
Viena porcija: 2 guminukai per dieną
Viso porcijų pakuotėje: 30
Grynasis kieks: 150 g
Ramus nakties miegas – kokybiškos ir žvalios dienos garantas! Žinome, kad miegas yra labai svarbus mūsų fizinei ir psichinei būklei, todėl tinkamas poilsis leidžia greičiau pasiekti užsibrėžtus tikslus. SAPIENS Guminukai miegui, tai kompleksinės sudėties maisto papildas su vitaminu B6, melatoninu, levandų bei vaistinio valerijono augaliniais ekstraktais. Melatoninas padeda mažinti laiko, reikalingo norint užmigti, trukmę (teigiamas poveikis pasireiškia suvartojant 1 mg melatonino prieš einant miegoti). Guminukai yra malonaus juodųjų serbentų skonio, su saldikliais. Tinka vegetarams bei veganams.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Apie produktą
  • 48_Vertes_miegui.jpg

Geras ir kokybiškas miegas žmogui yra ne mažiau svarbus kaip fizinis aktyvumas bei sveika mityba. Tinkamai pailsėjęs žmogus turi daugiau energijos ir gali produktyviau atlikti dienos užduotis. Sutrikusio miego ciklo priežastys gali būti įvairios – tokios kaip netinkama mityba, stresinė įtampa ar tam tikrų medžiagų trūkumas organizme.

SAPIENS Guminukai miegui – tai kompleksinės sudėties maisto papildas, skirtas nervų sistemos funkcijai ir miego kokybei palaikyti. Papildo sudėtyje yra tokios veikliosios medžiagos, kaip melatoninas, vitaminas B6, levandų bei valerijono augaliniai ekstraktai.

Melatoninas padeda mažinti laiko, reikalingo norint užmigti, trukmę (Тeigiamas poveikis pasireiškia suvartojant 1 mg melatonino prieš einant miegoti). Melatoninas taip pat padeda sumažinti subjektyvų laiko juostų skirtumo pajautimą (Тeigiamas poveikis pasireiškia suvartojant ne mažiau kaip 0,5 mg melatonino prieš einant miegoti pirmą kelionės dieną ir kelias dienas po atvykimo į kelionės tikslo vietą).

Vitaminas B6 itin svarbus centrinei nervų sistemai (Vitaminas B6 padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą), o taip pat padeda palaikyti normalią energijos apykaitą. Vitaminas B6 padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda reguliuoti hormonų aktyvumą.

Sudėtyje esantis vaistinio valerijono ekstraktas padeda palaikyti normalią širdies bei kraujagyslių veiklą, padeda palaikyti gerą pažinimo funkciją ir yra svarbus normaliai protinei veiklai. Sudėtis papildyta levandų botaniniu ekstraktu.

SAPIENS Guminukai miegui yra malonaus juodųjų serbentų skonio, su saldikliais. Guminukų sudėtyje nėra naudojami gyvulinės kilmės produktai, todėl yra tinkami veganams bei vegetarams.

Vartojimas
Siekiant, kad visas naudingas papildo medžiagas organizmas įsisavintų kuo efektyviau, patartina jį vartoti reguliariai. Suaugusiems žmonėms rekomenduojama vartoti 2 guminukus per dieną, juos gerai sukramtant. Vartokite vakare, geriausiai 0,5–1 val. prieš miegą, užsigeriant 0,5–1 stikline šilto vandens.
  • 47_Vartojimas_miegui.jpg
Top ingredientai
Vitaminas B6

Sudedamosios dalys 

GUMINUKAI MIEGUI (SU MELATONINU)

Veikliosios medžiagos 2 guminukuose yra RMV *,%
Vitaminas B6 2.80 mg 200%
Levandų ekstraktas 60.00 mg **
Valerijono ekstraktas 20.00 mg **
Melatoninas 1.00 mg **
*RMV- referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma)**-RMV nenustatyta.***KSV - kolonijas sudarančių vienetų
SAPIENS
Vidutinis įvertinimas 5 (1)

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie SAPIENS Guminukai miegui (su melatoninu)

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):

Atsiliepimai

5 stars
Renata
2024-03-05
Patys geriausi gumiai miegui! Užmigimas greitas ir gilus