• Išparduota
Veido prausik.su sraigių mucinu,60 ml MIZ000004855
search
  • Veido prausik.su sraigių mucinu,60 ml MIZ000004855

Veido prausik.su sraigių mucinu,60 ml MIZ000004855

10,90 €
Veido odos prausiklis Mizon Snail Repairing Foam Cleanser MIZ000004855 su sraigių mucino ekstraktu, 60 ml

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Tinka visų tipų odai.

Giliai į odą prasiskverbiantis prausiklis, kuris išvalo odą, pašalina negyvąsias odos ląsteles ir makiažo likučius. Nedirgina ir nesausina odos, sutraukia poras, suteikia odai elastingumo ir normalizuoja odos pH. Prausiklio sudėtyje esantis sraigių sekretas pasižymi regeneruojamuoju poveikiu, stimuliuoja epidermio regeneraciją, gali padėti sumažinti uždegimą, spuogų paliktus randus ir pagerinti odos elastingumą. Papajų ekstraktas turi fermentų, kurie tirpina negyvąsias odos ląsteles, lygina odą ir pašalina riebalų perteklių. Natūralių augalų ekstraktai gali padėti nuraminti sudirgusią odą, sumažinti uždegimą, pasižymi antibakteriniu efektu ir apsaugo odos ląsteles nuo laisvųjų radikalų, taip sulėtindami veido odos senėjimo procesą.

Pagrindiniai aktyvieji komponentai: sraigių mucino filtratas, kampešmedžių šaknų, papajos, arnikos žiedų, karčiojo vaistinio kiečio, paprastosios kraujažolės, geltonųjų gencijonų šaknų, kininio arbatmedžio ekstraktai.

Naudojimas: nedidelį kiekį prausiklio kiekį tepkite ant drėgnos veido odos ir masažuokite, kol suputos. Nuplaukite šiltu vandeniu.

„Mizon“ – puoselėja Jūsų natūralų grožį!


Mizon
MIZ000004855

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Veido prausik.su sraigių mucinu,60 ml MIZ000004855

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):