HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais (be plastikinės pakuotės)
search
  • HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais (be plastikinės pakuotės)

HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais (be plastikinės pakuotės)

14,30 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Siekiant saugoti gamta ir sumažinti plastiko sunaudojimą šis šepetys parduodamas be plastikinės pakuotės.

HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais yra rankinei draugiško dydžio. Šepetys turi unikalią, natūralių šerno ir ypatingai lanksčių SmartFlex šerelių kombinaciją, kuri paskirsto natūralius plauko aliejus nuo galvos odos iki plaukų galiukų, taip suteikdamas jiems sveiko blizgesio. 

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

[SUSPINDĖK IŠKART]

HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais yra rankinei draugiško dydžio, bet jo kokybė nesiskiria nuo originalaus HH Simonsen . Jis turi unikalią, natūralių šerno ir ypatingai lanksčių SmartFlex šerelių kombinaciją, kuri paskirsto natūralius plauko aliejus nuo galvos odos iki plaukų galiukų, taip suteikdamas jiems sveiko blizgesio. Šio šepečio dėka plaukai atrodo sveikesni stipresni ir labiau spindintys. 

HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais yra specialios, išgaubtos formos, kuri leidžia surinkti visus plaukus ir iššukuoti juos dalimis, kai, tuo tarpu, apvalios šerelių viršūnėlės masažuoja galvos odą. Be to, šis kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais turi išgaubtą, 3D formos pagrindą, kuris idealiai prisitaiko prie galvos formos.

Siekiant saugoti gamta ir sumažinti plastiko sunaudojimą šis šepetys parduodamas be plastikinės pakuotės.

HH Simonsen
6764

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie HH SIMONSEN GLOSS MIDI BRUSH BLACK kelioninis plaukų šepetys su šerno šereliais (be plastikinės pakuotės)

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):