• −40%
SAPIENS Maistinės skaidulos
search
  • SAPIENS Maistinės skaidulos
  • SAPIENS Maistinės skaidulos
  • SAPIENS Maistinės skaidulos
  • SAPIENS Maistinės skaidulos

SAPIENS Maistinės skaidulos

21,99 €
13,19 € Sutaupote 40%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Pakuotės dydis: 200 g.
Viena porcija: 10 g. per dieną (1 arbatinis šaukštelis ryte, 1 - vakare)
Viso porcijų pakuotėje: 20
Sklandi žarnyno veikla – tai raktas į kokybišką dieną. SAPIENS papildų kompleksas Gastro skaidulos skirtas visiems, kurie nori į savo mitybą įtraukti skaidulas.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Apie produktą
  • 24_Vertes_gastro.jpg

SAPIENS Gastro skaidulų maisto papildų kompleksą sudaro įvairios natūralios skaidulinės medžiagos, kurios plačiau dar vadinamos ląsteliena.

Sudėtyje esantis gliukomananas padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje ir laikantis sumažintos energinės vertės dietos mažinti svorį.

Gastro skaidulų pagrindiniai ingredientai yra balkšvojo gysločio ir ispaninio šalavijo sėklos, imbiero ekstraktas, iš cikorijos šaknų išgautas inulinas bei spanguolių milteliai.

  • Ispaninio-salavijo-seklos.jpg

Balkšvojo gysločio sėklos absorbuoja didelį kiekį mūsų organizme esančio vandens. Jos yra lyg „žarnyno šluota“, kuri virškinimo proceso metu gali surinkti įvairius toksinus.

Komplekso sudėtyje esantis imbieras padeda palaikyti virškinamojo trakto ir imuninės sistemos veiklą, tonizuoti esant silpnumui, mažinti diskomforto pojūtį (vėmimas, galvos svaigimas) keliaujant.

Dauguma rinkoje esančių skaidulų kompleksų yra pakankamai brangūs ir neturi daugiafunkcinės sudėties. Bendradarbiaudama su Lietuvos medicinos mokslų universitetu SAPIENS komanda sukūrė išskirtinį produktą.

Vartojimas

SAPIENS Gastro skaidulas galima vartoti ištisus metus. Siekiant, kad komplekse esančias naudingas medžiagas organizmas įsisavintų kuo efektyviau, svarbu šį funkcinį maistą vartoti reguliariai.

Skaidulas rekomenduojama vartoti du kartus per dieną likus 15-20 min. iki valgio. Tad namuose vos pradėję gaminti pusryčius, pietus ar vakarienę, ištirpinkite vieną arbatinį šaukštelį papildų 200 ml vandens stiklinėje ir išgerkite, kol sudedamosios dalys nenusėdo ant indo dugno.

Be to šias skaidulas gali vartoti ir vaikai. Mažiesiems rekomenduojama duoti dvigubai mažesnę (nei suaugusiems) skaidulų dienos normą kaskart jas išmaišant tame pačiame 200 ml vandens kiekyje.

Tad jei norite pajusti tikrą kūno ir minčių lengvumą bei ramiau priimti gyvenimo iššūkius – dieną pasitikite su SAPIENS.

  • 25_Apie_produktus_gastro.jpg
SAPIENS

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie SAPIENS Maistinės skaidulos

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):