• −10%
  • Išparduota
SAPIENS papildas lieknėjimui
search
  • SAPIENS papildas lieknėjimui
  • SAPIENS papildas lieknėjimui
  • SAPIENS papildas lieknėjimui

SAPIENS papildas lieknėjimui

21,99 €
19,79 € Sutaupote 10%
Pakuotės dydis: 60 kapsulių
Viena porcija: 1 kapsulė ryte prieš valgį ir 1 kapsulė prieš pietus
Viso porcijų pakuotėje: 30
Grynasis kiekis: 33 g
Mūsų inovacija svorio metimo temoje. Saugus ir mažiau agresyvus būdas – kofeino, žaliosios arbatos ir aviečių ketonų derinys. Grąžinsime pinigus jei poveikio nepajausite. Vartojame patys ir didžiuojamės šiuo sprendimu. Tai sprendimas kuris nežada -10 ar 15kg rezultato, bet nuosaikiai aktyvuoja medžiagų apykaitą, taip degindamas nereikalingas kalorijas (chromas svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai).

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Apie produktą
  • 23_Vertes_lengvumui.jpg

Ypatingai džiaugiamės ir didžiuojamės šiuo produktu, nes manome, kad panašių alternatyvų rinkoje tiesiog nėra. Patys vartojame šią sistemą ir rekomenduojame draugams.

Tiek tikime šiuo produktu, kad teikiame 100% garantiją – jei nepajusite poveikio – pinigus grąžinsime.

Dažnai kurdami liekėjimo sprendimus – farmacininkai taiko keletą metodų – mažina apetitą, mažina norą tuštintis arba kaip tik skatina virškinimą (viduriavimą). Mes manome, kad tai yra per daug agresyvu.

Mes pasirinkome mažiau agresyvų ir mūsų nuomone saugesnį metodą – natūraliomis medžiagomis stengiamės aktyvinti medžiagų apykaitą.

Mūsų mokslininkų komanda rėmesi naujausių tyrimų rezultatais apie aviečių ketoną, žaliosios arbatos ektraktu ir kofeinu.

  • SAPIENS-lieknejimo-kapsules.jpg

Mes siekiame, kad Jūsų sistema keltų Jūsų energetinį lygį ir tokiu būdu Jums reikėtų daugiau kalorijų. Ar mums tai pavyko? Mūsų klientai teigia, kad taip!

  • Maisto papildai "Lieknas žmogus" skirti tiems, kas nori sulieknėti. Šiuose papilduose sujungėme skirtingas, bet į tą patį tikslą vedančias veikliąsias medžiagas: žaliosios arbatos ekstraktą ,kofeiną, aviečių ketonus ir rozmariną.
  • Norint įveikti daugiau, vertinga gauti Jums reikalingų medžiagų ir vitaminų. O su naujais tikslais derės ir aktyvesnė medžiagų apykaita (chromas svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai).
  • Papildai "Lieknas žmogus" skirti vyrams ir moterims! Unikali sudėtis pagal naujausius tyrimus - puikus derinys su nauju gyvenimo būdu! Papilduose esantys aviečių ketonai pastaruoju metu itin domina mokslininkus.
  • Žaliosios arbatos ir kofeino derinys - laiko patikrintas derinys. Atraskite iš naujo rozmariną!
  • Sudėtyje esantis chromas svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai ir padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.
  • Vitaminas C - ne tik nepamainomas junginys, bet ir gali suteikti geros nuotaikos, motyvuojančios judėti ir nesustoti (Vitaminas C svarbus normaliai psichologinei būklei palaikyti).
Vartojimas
Išgerkite 1 kapsulę ryte prieš pusryčius. Dienos bėgyje kitą tabletę išgerkite arba prieš pietus ar kitą valgį, arba 30-40 minučių iki treniruotės. Užgerkite dideliu kiekiu vandens. Nerekomenduojame vartoti iki miego likus mažiau kaip 4 valandoms. Netinkama vaikams ir paaugliams iki 18 metų.
SAPIENS

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie SAPIENS papildas lieknėjimui

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):