• −10%
  • Išparduota
SAPIENS Multivitaminai moterims
search
  • SAPIENS Multivitaminai moterims
  • SAPIENS Multivitaminai moterims
  • SAPIENS Multivitaminai moterims
  • SAPIENS Multivitaminai moterims
  • SAPIENS Multivitaminai moterims
  • SAPIENS Multivitaminai moterims

SAPIENS Multivitaminai moterims

24,99 €
22,49 € Sutaupote 10%
Pakuotės dydis: du buteliukai po 30 tablečių
Viena porcija: 1 tab. ryte prieš valgį, 1 tab. vakare prieš miegą
Viso porcijų pakuotėje: 30
Grynasis kiekis: 76,5 g

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Kodėl svarbu vitaminus vartoti nuolat?

Atsakant trumpai - dalies naudingųjų medžiagų įsisavinimas trunka keletą mėnesių, kartais ir ilgiau. Kita vertus, tam tikrų medžiagų efektas pradeda veikti jau ir po pirmosios tabletės. Todėl vartodami Lietuvos mokslininkų sukurtus unikalios ir įvairios sudėties “Sapiens” vitaminus naudą savo organizmui suteiksite iškart, bet maksimalus efektas bus pasiektas tik vartojant nuosekliai, bent keletą mėnesių ar iki pusmečio. Siekiant maksimalų efektą išlaikyti, vartojimą vertėtų tęsti.

Paprastai ilgiau trunka geležies, vitaminų D ir E, cinko, folio rūgšties įsisavinimas, o iškart pajaučiamas polifenolių ar augalinės kilmės ekstraktų efektas. Kurdami “Sapiens” siekiame optimalaus ir vertingo balanso - naudą gausite iškart, o maksimalaus efektas pasijus vitaminus vartojant nuosekliai.


Apie produktą

Vertes_multi_moterims.jpg

SAPIENS multivitaminai moterims sukurti bendradarbiaujant su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) specialistais. Kuriant šį produktą, didelis dėmesys buvo skirtas šiuolaikinės moters poreikiams, šių dienų mitybos įpročiams ir Lietuvos klimato ypatumams.

Moterims skirtą papildų kompleksą sudaro net 30 skirtingų naudingų medžiagų. Jo sudėtyje yra 13 vitaminų, 9 mineralai, 6 augaliniai ekstraktai, kofermentas Q10 bei nemažai kitų naudingų elementų. Dažnai įvairūs multivitaminų papildai būna itin riboto efektyvumo, nes juose esančios medžiagos blokuoja viena kitos veikimą. Tačiau SAPIENS komandai pavyko išspręsti šią problemą. Atsižvelgiant į įvairių medžiagų naudą moters organizmui skirtingu paros metu, papildų komponentai išskaidyti į du atskirus rinkinius rytui ir vakarui.

Rytui skirtame papildų komplekse rasite platų vitaminų ir natūralių ekstraktų spektrą. Vitaminas C padeda palaikyti normalią energijos apykaitą. Vitaminas B6 padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą. Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją. Niacinas padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Papildo sudėtis papildyta įvairiais botaniniais ekstraktais, tokiais kaip ginkmedžio, ženšenio bei česnako ekstraktai. Taip pat yra ir itin populiarėjančio mėlynių uogų ekstrakto. Mėlynių uogų ekstraktas padeda palaikyti normalų regėjimą, kadangi pasižymi antioksidaciniu poveikiu bei teigiamai veikia kraujagysles.

Vakarui skirtame komplekse yra itin gausus svarbių vitaminų spektras - D, E, A bei K vitaminai.

Vitaminas D itin svarbus moterims. Jis padeda stiprinti kaulų struktūrą (Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų būklę). Ne ką mažiau svarbus moterims yra ir vitaminas E. Jis dailiosios lyties atstovių organizme veikia kaip antioksidantas (Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos). Cinkas padeda palaikyti normalų vaisingumą ir reprodukciją.

Vakarui skirtame papildų komplekse taip pat rasite svarbių mineralų, tokių kaip magnis ir selenas. Odai - jodas (Jodas padeda palaikyti normalią odos būklę). Plaukams – varis (Varis padeda palaikyti normalią plaukų pigmentaciją), cinkas užtikrins sklandesnę regos organų veiklą (Cinkas padeda išsaugoti normalų regėjimą), magnis kūno raumenų veiklą (Magnis padeda palaikyti normalią raumenų funkciją), o tiaminas užtikrins sklandų širdies darbą (Tiaminas padeda palaikyti normalią širdies veiklą).

Vartojimas
Siekiant, kad visas komplekse esančias naudingas medžiagas organizmas įsisavintų kuo efektyviau, patartina papildus vartoti reguliariai. Rytui skirtus vitaminus rekomenduojama gerti prieš pirmąjį dienos valgį, užgeriant juos stikline vandens. Vakarui skirtus papildus reikėtų vartoti po vakarienės. Viskas labai paprasta. Vieną papildo tabletę suvartojate prieš pusryčius, kitą – po gardžios vakarienės. Reikia tik tiek nedaug, kad Jūsų diena įgautų geresnį pagreitį kartu su SAPIENS.
  • Apie_produktus_multi_moterims.jpg
SAPIENS

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie SAPIENS Multivitaminai moterims

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):