Nukalkinimo skystis 250 ml. ZYDECALG
search
  • Nukalkinimo skystis 250 ml. ZYDECALG

Nukalkinimo skystis 250 ml. ZYDECALG

6,90 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Nukalkinimo skystis Zyle ZYDECALG, 250 ml, skirtas virduliams ir puodams

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Nukalkinimo skystis Zyle „ZYDECALG“, 250 ml, skirtas virduliams ir puodams

Kalkių šalinimo skystis Zyle „ZYDECALG“ yra specialiai skirtas visų tipų virduliams ir puodams. Greitai ir švelniai pašalina kalkes. Daugiau jokių kalkių nuosėdų su profesionalaus naudojimo nukalkinimo skysčiu „Zyle“!

Naudojimas: Laikykitės gamintojo pateiktos informacijos apie prietaisą. Išskyrus atvejus, kai nukrypstama nuo rekomenduojamo naudojimo, buteliuko turinio užtenka penkiems kartams: į prietaiso vandens talpyklą įpilkite 50 ml kalkių šalinimo priemonės ir praskieskite 200 ml vandentiekio vandens. Įjunkite prietaisą ir leiskite visam talpykloje esančiam turiniui pratekėti per prietaisą. Pašalinus kalkes, vandens talpyklą išplaukite vandeniu iš čiaupo. Tada prietaisą dar kartą gerai išplaukite maždaug 1 l šalto vandens.

DĖMESIO: Nenaudokite ant marmurinių paviršių, natūralaus akmens, aliuminio ir emalės, taip pat spalvotų plastikų ir rūgštims jautrių plytelių. Nenaudokite kartu su kitais produktais.


Zyle
ZYDECALG

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Nukalkinimo skystis 250 ml. ZYDECALG

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):