Skysto muilo dozatorius, ZY10DSB
search
  • Skysto muilo dozatorius, ZY10DSB
  • Skysto muilo dozatorius, ZY10DSB

Skysto muilo dozatorius, ZY10DSB

25,00 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Skysto muilo dozatorius Zyle ZY10DSB, bekontaktis, juodas

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Šis bekontaktis skysto muilo dozatorius bus nepakeičiamas, norint išlaikyti visišką higieną plaunant rankas. Prietaisas pasižymi lengvu naudojimu. Į prietaisą dedamos 4 x AA tipo baterijos, kurias paprastai pakeis kiekvienas. Tai ergonomiškas ir išmanus prietaisas namams ar darbovietei.

Šviečiantis indikatorius

Bekontaktis skysto muilo dozatorius turi baltai šviečiantį indikatorių, kuris praneš raudona šviesa, kai tik baterijos artės prie išsieikvojimo.

Koks muilas tinkamas naudojimui

Šis prietaisas skirtas naudoti su skysto muilo putoms skirtu specialiu skysčiu arba paprastu skystu rankų muilu. Specialaus skysčio nereikia skiesti ir galima naudoti iškart. Jeigu naudojate skystą rankų muilą, jį reikia sumaišyti su vandeniu, santykiu 1:4–5 ir gerai išmaišyti. Norėdami nuspręsti, ar jūsų paruoštas skystas muilas yra tinkamas naudoti su prietaisu, patrinkite jį tarp delnų. Muilas tinkamas naudoti, jeigu jis ima putoti ir skystyje nėra priemaišų.

Sukamasis jungiklis

Nustatykite į ON (įjungta) arba OFF (išjungta) padėtį pasukdami prietaiso galvutę. Nustačius jungiklį į ON padėtį indikatorius pradės šviesti baltai.

PASTABA: baterijos nėra pridedamos.


Zyle
ZY10DSB

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Skysto muilo dozatorius, ZY10DSB

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):