• −20%
  • Išparduota
Cocosolis SPF 30 natūralus apsauginis losjonas nuo saulės
search
  • Cocosolis SPF 30 natūralus apsauginis losjonas nuo saulės
  • Cocosolis SPF 30 natūralus apsauginis losjonas nuo saulės

Cocosolis SPF 30 natūralus apsauginis losjonas nuo saulės

34,00 €
27,20 € Sutaupote 20%
Laboratoriškai patikrintas natūralus „SPF 30” losjonas nuo saulės, užtikrina veiksmingą apsaugą nuo UVA ir UVB saulės spindulių. Sudarytas iš 100% natūralių ingredientų, maitina odą, palaiko ją minkštą ir išlaiko drėgmę.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Aprašymas

Tai natūralių aliejų mišinys, kuris sukietėja veikiant žemesnei temperatūrai, todėl atšalus orams nerekomenduojame rinktis pristatymo būdo per paštomatus.

SPF30 apsauga nuo kenksmingų saulės spindulių. Palaiko odos drėkinimą tuo pačiu ją maitindamas ir apsaugodamas nuo išdžiūvimo. 100% natūrali formulė ir ekologiški ingredientai, švelnūs odai. Lengvos kreminės tekstūros. Be kvapiklių, konservantų, nanodalelių, alergenų. Praturtintas natūraliu vitaminu E.

Tinka jautriai odai. Subtilaus kakavos aromato.

Pagaminta: Bulgarijoje.

Talpa: 100 ML

Rekomendacijos: Jei aliejus sutirštėjo arba sukietėjo, padėkite jį į šiltą vietą, pavyzdžiui, vienu iš šių būdų: padėkite jį arti šildytuvo; laikykite jį po šiltu tekančiu vandeniu; įvyniokite buteliuką į plastikinį maišelį ir trumpam panardinkite į vandens vonią * Atkreipkite dėmesį, kad aliejaus perkaitinti nepatartina, nes taip jis gali prarasti savo savybes ir sumažėti sudedamųjų dalių efektyvumas. Šildydami buteliuką, išimkite aliejų iš šilumos šaltinio, kai tik jis suskystėja.

Sudėtis

Helianthus Annuus Seed Oil* (saulėgrąžų sėklų aliejus), Zinc Oxide (Non-Nano, 20%) (cinko oksidas), Cocos Nucifera Oil* (kokosų aliejus), Cera Alba* (bičių vaškas), Butyrospermum Parkii Butter* (taukmedžių sviestas), Theobroma Cacao Seed Butter* (tikrojo kakavmedžio sėklų sviestas), Tocopherol (vitaminas E), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (dygliuotojo šaltalankio vaisių aliejus).

*Sertifikuoti organiniai ingredientai.

Naudojimas

Prieš būdami saulėje, pasitepkite veidą, kūną ir masažuokite, kol kremas įsigers. Norėdami išlaikyti apsaugą, pakartotinai naudokite tiek kartų, kiek reikia, ypač po plaukimo, prakaitavimo ar odos nuvalymo.

Laikymo sąlygos, įspėjimai

Laikymo sąlygos: 

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Negalima šaldyti.

Įspėjimai:

Venkite ilgalaikio saulės poveikio, net jei naudojate apsaugos nuo saulės produktus.

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Cocosolis SPF 30 natūralus apsauginis losjonas nuo saulės

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):