• −20%
Cocosolis HAIR OIL MASK 3in1 aliejinė kaukė plaukams
search
  • Cocosolis HAIR OIL MASK 3in1 aliejinė kaukė plaukams
  • Cocosolis HAIR OIL MASK 3in1 aliejinė kaukė plaukams

Cocosolis HAIR OIL MASK 3in1 aliejinė kaukė plaukams

32,00 €
25,60 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Aukščiausios kokybės ekologiškų aliejų mišinys, skirtas intensyviai plaukų priežiūrai. Atstato ir atgaivina pažeistus plaukus, suteikdamas šilkinį švelnumą ir spindesį. Stimuliuoja plaukų augimą ir užkerta kelią lūžinėjimui bei plaukų galiukų skilimui.    

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Aprašymas

Tai natūralių aliejų mišinys, kuris sukietėja veikiant žemesnei temperatūrai, todėl atšalus orams nerekomenduojame rinktis pristatymo būdo per paštomatus.

Specialus aštuonių natūralių organinių aliejų mišinys, praturtintas vitaminu E. Suteikia natūralaus blizgesio ir šilkinio švelnumo. Naudojant paplūdimyje aliejus apsaugo plaukus nuo išsausėjimo ir nuo saulės, vėjo ir jūros žalos. Malonaus kokosų pieno aromato.

Pagaminta: Bulgarijoje.

Talpa: 110 ML

Rekomendacijos: Jei aliejus sutirštėjo arba sukietėjo, padėkite jį į šiltą vietą, pavyzdžiui, vienu iš šių būdų: padėkite jį arti šildytuvo; laikykite jį po šiltu tekančiu vandeniu; įvyniokite buteliuką į plastikinį maišelį ir trumpam panardinkite į vandens vonią * Atkreipkite dėmesį, kad aliejaus perkaitinti nepatartina, nes taip jis gali prarasti savo savybes ir sumažėti sudedamųjų dalių efektyvumas. Šildydami buteliuką, išimkite aliejų iš šilumos šaltinio, kai tik jis suskystėja.

Sudėtis

Cocos Nucifera Oil*(kokosų aliejus), Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (saldžiųjų migdolų aliejus), Olea Europaea Fluit Oil (europinių alyvmedžių aliejus), Simmondsia Chinensis Seed Oil* (jojoba (simondsijų) aliejus), Camellia Oleifera Seed Oil* (žaliosios arbatos sėklų aliejus), Argania Spinosa Kernel Oil* (argano kauliukų aliejus), Calophyllum Inophyllum Seed Oil* (vaistinių puiklapių aliejus), Tocopherol (vitaminas E), Аroma.

*Sertifikuoti organiniai ingredientai.

Naudojimas

Naudojant paplūdimyje užtepkite nedidelį kiekį plaukų aliejaus kaukės 3in1 plaukų galiukams arba plaukams ir galvos odai. Nepadauginkite, kad plaukai nebūtų per riebūs. Dienos pabaigoje plaukus gerai nuplaukite. Jeigu norite naudoti, kaip intensyvią plaukų kaukę, tuomet gausiai tepkite aliejų ir apvyniokite plaukus šiltu rankšluosčiu. Plaukus laikykite suvyniotus mažiausiai 30 minučių arba per naktį. Nuplaukite šampūnu ir drugnu vandeniu. Norėdami papildomai pamaitinti plaukų galiukus patepkite nedideliu kiekiu aliejaus po galvos plovimo.

Laikymo sąlygos, įspėjimai

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Negalima šaldyti. Produktas sukietėja esant žemai temperatūrai, tuomet rekomenduojama palaikyti kambario temperatūroje (apie 22 laipsnių), kad produktas vėl būtų skystas. Jeigu produktas bandomas naudoti esant kietai konsistencijai, didelė tikimybė, kad bus sugadinta buteliuko pompa.

SVARBU: šis produktas neturi UV filtro.

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Cocosolis HAIR OIL MASK 3in1 aliejinė kaukė plaukams

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):