• −30%
Yope natūralūs rankų ir kūno losjonai
search
  • Yope natūralūs rankų ir kūno losjonai

Yope natūralūs rankų ir kūno losjonai

11,25 €
7,88 € Sutaupote 30%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Produkto informacija

YOPE yra apie praktiškus sprendimus, kaip ir ši daugiafunkcinė formulė, atliekanti dviejų produktų darbą. Patogi losjono pakuotė su pompa, tinkantis rankoms ir kūnui bei visai šeimai.

Botaniniai ingredientai drėkina ir švelnina odą, o firminis YOPE kvapas suteikia juslinį postūmį. Lengvai tepamos, greitai absorbuojančios formulės turi taukmedžio sviesto, maistingus augalinius aliejus ir grynus botaninius ekstraktus, kurie apsaugo odą ir sulaiko drėgmę.

Nemažiau kaip 97% natūralių ir minimaliai perdirbtų ingredientų

 

Kvapas: Vanilė ir cinamonas

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Vanilė ir cinamonas – Botaniniai ingredientai maitina ir minkština odą, o lengvas aromatas išlieka. Su maitinamaisiais argano, kokosų ir migdolų aliejais, stiprinančiais lipidų barjerą. Taukmedžio sviestas apsaugo nuo drėgmės praradimo, o alavijo ekstraktas kovoja su dirginimu ir išsausėjimu. Taip pat pridėta kvapnių vanilės ir cinamono ekstraktų, kad neutralizuotų laisvuosius radikalus ir lėtus senėjimo požymius.
Figų medis – Botaniniai ingredientai maitina ir minkština odą, o lengvas aromatas išlieka. Su daug maistinių medžiagų turinčiu taukmedžio ir murumuru sviestu, taip pat aktyviu makadamijos, kokosų ir alyvuogių aliejų kompleksu. Taip pat pridėta grynos figos ekstrakto, kad pamaitintų odą, paskatintu kolageno gamybą ir apsaugotu nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.

Tinka visų tipų rankų odai.
Dėmesio: laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Skirta tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos odos. Pasirodžius alerginėms reakcijoms nustoti naudoti. Saugoti, kad nepatektų į akis. Patekus, išplaukite švariu vėsiu tekančiu vandeniu.

YOPE

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Yope natūralūs rankų ir kūno losjonai

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):