• −30%
Veido kaukė su hialuronu 1 vnt. CASA75003
search
  • Veido kaukė su hialuronu 1 vnt. CASA75003
  • Veido kaukė su hialuronu 1 vnt. CASA75003

Veido kaukė su hialuronu 1 vnt. CASA75003

8,50 €
5,95 € Sutaupote 30%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Drėkinamoji veido kaukė Casmara Intense Hydra Booster Sheet Mask Hyaluronic CASA75003, su granatų ekstraktu ir hialurono rūgštimi, magnetinė technologija

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Lakštinė veido kaukė praturtinta granatų ekstraktu ir hialurono rūgštimi. Kaukė veikia intensyviai ir giliai drėkindama sausą odą bei apsaugo ją nuo neigiamų išorinių veiksnių. Speciali magnetinių rutuliukų technologija pagerina aktyviųjų drėkinamųjų ingredientų pasisavinimą odoje. Naudojant šią kaukę jūsų oda vos per kelias minutes bus pamaitinta viso mėnesio veido serumo doze! Sudėtyje 97 % natūralių ingredientų.

Naudojimas: švelniai prispauskite kaukę prie švarios veido odos magnetiniais rutuliukais į išorę. Leiskite veikti 15 min. Tada kaukę nuimkite ir išmeskite, o pirštais įmasažuokite likusį serumą į veido, kaklo bei dekoltė sričių odą. Tuomet galite naudoti įprastą kremą.


Casmara
CASA75003

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Veido kaukė su hialuronu 1 vnt. CASA75003

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):