Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams
search
  • Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams
  • Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams
  • Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams

Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams

20,67 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Linea Mamma Baby Kūdikių saldžiųjų migdolų aliejus padeda tėvams kasdienį valymą paversti pasakišku žaidimu savo vaikams. Tinka masažams, odos drėkinimui. Priemonė yra sertifikuota „Cosmos Natural“ ir rekomenduojama vaikams nuo pirmųjų gyvenimo dienų.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Naudojimas: kūdikio odos nuvalymui - užlašinkite keletą lašų ant vatos diskelio arba marlės ir švelniai nuvalykite kūdikio odą, ypatingą dėmesį skirdami odos raukšlėms. Kūdikio masažui - po maudynių vonioje, užlašinkite keletą lašų aliejaus ant savo delno, sušildykite iki kūno temperatūros, užtepkite ant drėgnos kūdikio odelės ir švelniai masažuokite lengvais sukamaisiais judesiais. Sausos odos gydymui - įlašinkite keletą lašų aliejaus į vonios vandenį arba išmasažuokite visą kūną užlašinę keletą lašų ant dregnos odos iškarto po prausimosi duše ar maudynių vonioje.

Naudojimas nėštumo metu - drėkinančios iš saldžiųjų migdolų išgautų riebalų rūgščių sąvybės padeda užkirsti kelią strijų atsiradimui nėštumo metu ir po jo.Formulė: 100% organiškas saldžiųjų migdolų aliejus iš Italijos (sertifikuotas COSMOS NATURAL) išgaunamas šalto spaudimo būdu, be pridėtinių cheminių elementų.

OM500B

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Saldžiųjų migdolų aliejus vaikams

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):