• −20%
The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml
search
  • The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml
  • The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml
  • The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml

The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml

43,00 €
34,40 € Sutaupote 20%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Organic Pharmacy Retinolio naktinis serumas yra stipri senėjimą stabdanti priemonė, sukurta su retinoliu, skatinanti ląstelių apykaitą ir mažinanti smulkias raukšles bei netolygų odos atspalvį.


• Retinolis skatina kolageno gamybą, kad oda būtų stangresnė, jaunatviškesnė. 
• Hialurono rūgštis drėkina ir putlina odą, mažina senėjimo požymius. 
• Idealiai tinka naudoti naktį.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Tokie ingredientai kaip retinolis veidui ir jo priežiūros rutinoje yra naudojami jau ilgą laiką.

Retinolio serumas „Retinol Night Serum 2.5%“ – tai lengvos konsistencijos serumas, sukurtas stipraus poveikio naktinei grožio rutinai! Tai stipriai veikianti anti-aging priemonė, kuri tampa nepakeičiamu odos priežiūros rutinos palydovu. Šis serumas ypatingas tuo jog grynas retinolis yra inkapsuliuotas lecitine, kas pagerina ir palengvina serumo prasiskverbimą ir patekimą ten kur labiausiai reikia. Taip pat inkapsuliuotas retinolis atsipalaiduoja palaipsniui dėl to išvengiama odos dirginimo bei užtikrinamas ilgesnis produkto veikimas. Serumas padeda glotninti odą, mažinti jos šiurkštumą ir netolygumą, padeda suvienodinti odos toną ir tekstūrą, taip pat gali padėti sumažinti odos pigmentaciją (Statistiškai reikšmingas poveikis patvirtintas klinikinio tyrimo metu). Serumo pagrindą sudaro hamamelio vanduo. Retinolio serumas ypač patiks ir tiems, kam norisi kartu ir daugiau drėgmės, nes serumas turi ne tik anti-aging savybių, bet kartu ir giliai drėkina odą.

Šis serumas patiks visiems, o taip pat ir turintiems riebią ar mišrią veido odą, nes lengva tekstūra labai greitai ir lengvai susigeria, nepalikdama riebios odos pojūčio.

Šis 2,5% retinolio naktinis serumas gali tapti ir puikiu kelionių palydovu, kadangi buteliukas yra praktiškoje bei universalioje pakuotėje.

Serumo sudėtyje yra net 93,5% ekologiškų ingredientų.

Šis serumas patvirtintas klinikiniais tyrimais.

Privalumai:

  • Sukurtas vakarinei veido odos grožio priežiūros rutinai, todėl turėtų būti naudojamas tik vakare.
  • Serumas tinka visų tipų odai taip pat ir brandžiai.
  • Tinka ir tiems, kuriuos vargina pigmentinės dėmės.
  • Gali padėti sumažinti odos pigmentaciją (Statistiškai reikšmingas poveikis patvirtintas klinikinio tyrimo metu).
  • Glotnina odą.
  • Galima naudoti visus metus net ir vasarą.
  • Padeda sumažinti odos šiurkštumą.
  • Padeda suvienodinti odos toną ir tekstūrą, kad oda jaustųsi dar komfortiškiau.
  • Stipriai veikianti anti-aging priemonė nepaliks abejingų.

Dėl klimato ir metų laikų kaitos, augaluose atitinkamai kaupiasi skirtingas aktyvių komponentų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų kiekis. Sudėtyje esantys natūralūs ekstraktai turi jiems būdingą gelsvą spalvą, kurios intensyvumas, skirtingais metų laikais, gali varijuoti nuo itin šviesaus iki ryškiai geltono ar net oranžinio. Tai nedaro jokios įtakos produkto veiksmingumui nes aktyvių komponentų kiekis visuomet atitinka gamybos standartą. 

Idealiai tinka naudoti kartu su giliai veikiančia Retinolio veido kauke.

Tam, kad jums būtų lengviau išsirinkti priemonę, norime jums dar labiau padėti apsispręsti! Todėl žemiau rasite nuoširdžiai pateiktus priemonės pliusus ir minusus, tačiau, turėkite omenyje, kad pateikta informacija yra subjektyvi, kuri kiekvienam gali būti skirtinga:

Pliusai:

  1. Yra lengvos ir neriebios konsistencijos;
  2. Greitai susigeria ir nelimpa;
  3. Glotnina odą;
  4. Padeda sumažinti pigmentaciją ir jos šiurkštumą. (Statistiškai reikšmingas poveikis patvirtintas klinikinio tyrimo metu).
  5. Galima naudoti visus metus net ir vasarą.

Minusai:

  1. Negalima maišyti su kitais serumais, nebent su The Organic Pharmacy Hialurono serumu;
  2. Labai jautriai odai gali netikti.

Klinikiniai tyrimai:

Kliniškai įrodyta, kad sumažina odos pigmentaciją ir lygina odą. Raukšlių skaičius sumažėjo (-24%), paviršinės raukšlės sumažėjo (-50%), o raukšlių ilgis sumažėjo (-37%). Rezultatai vertinti po 28 dienų naudojimo, aplikuojant serumą vieną kartą per dieną. 

Efektyvus odos pigmentaciją mažinantis ir odą lyginantis poveikis 

„Įvertinus tyrimo rezultatus padaryta išvada, kad „Retinol Night Serum“ (The Organic Pharmacy), aplikuojant kartą per dieną 28 dienas, turi nors ir nedidelį, tačiau statistiškai reikšmingą (p <0.0001) odos pigmentaciją mažinantį poveikį -4%. 

Tyrimo metu įrodytas odą lyginantis poveikis, serumą aplikuojant vieną kartą per dieną 28 dienas, pastebimai sumažėja raukšlių skaičius -24% (p <0.05), paviršinės raukšlės sumažėja - 50% (p<0.05), o raukšlių ilgis sumažėja -37% (p <0.05). 

Rezultatai buvo patvirtinti ir subjektyviai. 

Kosmetikos produkto tinkamumas buvo įvertintas kaip labai geras, suteikiant bendrą reitingą 7.4. Tolerancija buvo įvertinta kaip puiki.“  

Naudojimas: vieną paspaudimą serumo naudoti ant švarios, toniku sudrėkintos odos. Veidui, kaklui ir dekoltė sričiai.

Ingredientai


*Hamamelis Virginiana Flower Water, Sodium Lactate, *Glycerin, Aqua, Benzyl Alcohol, Algin, *Citrus Grandis Peel Oil, Polysorbate 20, Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Retinol, Lecithin, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Citral. *Ingredients from organic farming

The Organic Pharmacy
506037352031

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie The Organic Pharmacy Retinol naktinis serumas 2,5 % 30ml

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):