HH SIMONSEN HAIR SPRAY PLAUKŲ LAKAS, 250 ML
search
  • HH SIMONSEN HAIR SPRAY PLAUKŲ LAKAS, 250 ML

HH SIMONSEN HAIR SPRAY PLAUKŲ LAKAS, 250 ML

13,50 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

HH SIMONSEN aukštos kokybės, profesionalios plaukų formavimo priemonės, džiovintuvai, garbanuotuvai, kurie sukurti bendradarbiaujant su pirmaujančiais pasaulio kirpėjais, užtikrina jūsų poreikių pateisinimą, susijusį su kokybe, funkcionalumu, ilgaamžiškumu ir saugumu. Priemonės sukurtos remiantis naujausia technologija, kuri garantuoja maksimalią priežiūrą, apsaugą ir ilgalaikį rezultatą.

Nemokamas pristatymas nuo 50€! į DPD ir VENIPAK paštomatus

Kiekis
Yra sandėlyje

HH SIMONSEN HAIR SPRAY plaukų lakas suteikia tvirtą fiksaciją, šilkinę struktūrą, spindesį ir nesulipina plaukų. Jo kvapas primins Jums vasarą, nes yra lengvas, šviežias ir gaivus.
HH SIMONSEN HAIR SPRAY plaukų lakas - atsparus drėgmei, taip pat jis apsaugo plaukus nuo blukimo ir žalos, kurią sukelia UV spinduliai. Užtikrina stiprią, ilgai išliekančią fiksaciją, maitina ir suteikia spindesio, apsaugo nuo UV spindulių, suteikia plaukams šilko švelnumo ir sveikos išvaizdos.

Purkškite priemonę 30 cm atstumu.

HH Simonsen

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie HH SIMONSEN HAIR SPRAY PLAUKŲ LAKAS, 250 ML

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):