Skutimosi priemonė Shave Lotion, 500 ml GLD16SV
search
  • Skutimosi priemonė Shave Lotion, 500 ml GLD16SV

Skutimosi priemonė Shave Lotion, 500 ml GLD16SV

50,00 €
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.5€
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.
Daugiafunkcė priemonė vyrams: prieš skutimąsi, skutimosi metu ir po jo 18.21 Man Made Shave Lotion Spiced Vanilla GLD16SV, 500 ml

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Visų tipų, net ir jautriai odai.

„18.21 Man Made“ daugiafunkcėpriemonė vyrams, praturtinta organiniu alaviju ir jojobos aliejumi, užtikrina sklandžią skutimosi procedūrą. Ši priemonė tinka naudoti prieš skutimąsi, skutimosi metu ir po jo. Giliai kondicionuojanti formulė suminkštins ir paruoš odą prieš skutimosi procedūrą, skutimosi metu odą apsaugos, o baigus skustis ją nuramins, sumažins sudirgimą bei padės atkurti odos ląsteles. Subtilus prancūziškos vanilės, imbiero, ir tabako aromatas paliks malonų ir ilgalaikį įspūdį.

Naudojimas.

Prieš skutimąsi: paruoškite odą apklodami veidą ir barzdą drėgnu ir šiltu rankšluosčiu. Nuėmę rankšluostį, tepkite gausų priemonės kiekį norimose vietose, kad suminkštintumėte odą ir barzdos plaukelius.

Skutimosi metu: nedidelį priemonės kiekį tepkite ant pageidaujamos veido odos vietos. Nemaišykite su vandeniu. Skuskitės skustuvu.

Po skutimosi: nuskalaukite veido odą gausiu vandens kiekiu. Užtepkite nedidelį priemonės kiekį, siekdami sudrėkinti ir nuraminti odą.


1821ManMade
GLD16SV

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Skutimosi priemonė Shave Lotion, 500 ml GLD16SV

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):