delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys
search
  • delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys

delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys

36,95 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

DRAUGE DAR GERIAU!

,,Beautiful Brows Collection'' antakių formavimo rinkinį sudaro du Jūsų labiausiai pamilti antakių formavimo produktai iš ,,delilah'': išsukamas antakių pieštukas su šukutėmis ir antakių formavimo gelis.

Spalva: Ash

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

BE PARABENŲ | DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA | VEGANIŠKA

Itin lengvas būdas turėti gražiai suformuotus ir pabrėžtus antakius. Nuo šiol dvi mėgstamiausias ,,delilah'' antakių formavimo priemones galite įsigyti viename antakių formavimo rinkinyje!

Antakių formavimo rinkinį sudaro:


  • Antakiai - labai svarbi Jūsų įvaizdžio dalis - jie įrėmina akis ir užbaigia makiažą. ,,Brow Line" - tai išsukamas antakių pieštukas, kurį naudoti labai lengva. Siaura plunksna puikiai tinka natūraliems, plaukelį primenantiems antakiams formuoti. Pats pieštukas yra gana kietas, bet ,,Brow Line" dengiasi labai lengvai. Kitame pieštuko gale yra įmontuotas šepetėlis, kuris tobulai iššukuoja ir išsklaido priemonę, kad antakiai atrodytų natūraliai vešlūs ir ryškūs.

  • ,,Brow Shape" - tai antakių gelis, kurio pagalba galima vienu žingsniu apibrėžti, formuoti ir užpildyti antakius. Preciziškas mikro šepetėlis sukurtas natūraliam antakių užpildymui ir nepaklusnių antakių plaukelių sutvarkymui. Šis, ilgai išliekantis ir nenusitrinantis gelis, puikiai tinka mažiems, retų antakių tarpeliams užpildyti, todėl antakiai atrodo vešlesni ir gražiai sutvarkyti.

Kviečiame peržiūrėti ir kitas mūsų turimas .

11
Delilah
5377

Specifinė nuoroda

ean13
5060393930914

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie delilah BEAUTIFUL BROWS COLLECTION antakių formavimo rinkinys

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):