MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING CONDITIONER plaukus tiesinantis kondicionierius
search
  • MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING CONDITIONER plaukus tiesinantis kondicionierius

MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING CONDITIONER plaukus tiesinantis kondicionierius

22,90 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Užrakinkite drėgmę ir išgaukite švelnią, šilkinę plaukų tekstūrą su ,,MKS eco Kahm Smoothing Conditioner" plaukus tiesinančiu kondicionieriumi.

Dydis: 296 ml.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Užrakinkite drėgmę ir išgaukite švelnią, šilkinę plaukų tekstūrą su "MKS eco Kahm Smoothing Conditioner" plaukus tiesinančiu kondicionieriumi. Augalinio keratino baltymų, argano ir kanapių sėklų aliejaus mišinio dėka plaukai tampa švelnūs ir nesipučia.

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • glotninantis mišinys palengvina iššukavimą, atkuria ir neleidžia pūstis;
  • neleidžia plaukams pūstis net esant drėgnam orui;
  • suteikia šilkinio glotnumo;
  • saugus dažytiems plaukams;

"MKS eco Kahm Smoothing Conditioner" plaukus tiesinantis kondicionierius - turi turtingą, kreminę formulę, kuri glotnina, drėkina ir sutramdo net labiausiai nepaklusnius plaukus. Šio  sudėtyje yra aukštos kokybės natūralių ingredientų: kanapių sėklų ir argano aliejų iš Maroko, kurie, veikdami kartu sulaiko drėgmę, todėl jūsų plaukai atrodo švelnūs, glotnūs ir sveiki. Be to, augaliniai keratino baltymai giliai įsiskverbia į plaukus, kad juos atkurtų ir apsaugotų nuo pažeidimų, o drėkinančios medžiagos užfiksuoja drėgmę, kad plaukai nesišiauštų net esant drėgnam orui. Jūsų plaukai atrodys švelnūs, glotnūs ir žvilgantys.

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

Kviečiame peržiūrėti ir kitus mūsų turimus . 

11
MKS eco (Marrakesh)
4937

Specifinė nuoroda

ean13
810040291302

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie MKS eco (Marrakesh) KAHM SMOOTHING CONDITIONER plaukus tiesinantis kondicionierius

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):