MKS eco (Marrakesh) VELVET rankų ir kūno pienelis, 296 ml.
search
  • MKS eco (Marrakesh) VELVET rankų ir kūno pienelis, 296 ml.

MKS eco (Marrakesh) VELVET rankų ir kūno pienelis, 296 ml.

19,50 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Pagirdykite ištroškusią odą ,,MKS eco Velvet" rankų ir kūno pieneliu. Neriebi formulė greitai įsigeria, o jos sudėtyje esantis, itin drėkinantis, maistingomis medžiagomis praturtintas kanapių sėklų ir argano aliejaus mišinys suteikia odai sveikos išvaizdos, spindesio ir šilko švelnumo.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Pagirdykite ištroškusią odą "MKS eco Velvet" rankų ir kūno pieneliu. Neriebi formulė greitai įsigeria, o jos sudėtyje esantis, itin drėkinantis, maistingomis medžiagomis praturtintas kanapių sėklų ir argano aliejaus mišinys suteikia odai sveikos išvaizdos, spindesio ir šilko švelnumo.

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • drėkina odą;
  • atkuria odos švelnumą;
  • atkuria odos lankstumą ir elastingumą;

Atgaivinkite ir sudrėkinkite sausą odą ,,MKS eco Velvet" rankų ir kūno pieneliu. Šis, greitai įsigeriantis, neriebus rankų ir kūno pienelis praturtintas minkštinančiu kanapių sėklų, argano, dygminų sėklų aliejais ir drėkinančių ingredientų mišiniu, kurie, veikdami kartu maitina odą ir atkuria būtiną drėgmę. Oda iš karto tampa lygesnė, švytinti ir elastingesnė. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA ODOS PRIEŽIŪROJE
Kanapių aliejus žinomas dėl savo puikaus poveikio drėkinant, atgaivinant ir raminant odą. Teigiama, kad kanapių aliejuje esančios riebiosios rūgštys padeda mažinti raukšles.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

11

MKS eco (Marrakesh)
4948

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie MKS eco (Marrakesh) VELVET rankų ir kūno pienelis, 296 ml.

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):