MKS eco (Marrakesh) COLOR CARE CONDITIONER kondicionierius dažytiems plaukams, 296 ml.
search
  • MKS eco (Marrakesh) COLOR CARE CONDITIONER kondicionierius dažytiems plaukams, 296 ml.

MKS eco (Marrakesh) COLOR CARE CONDITIONER kondicionierius dažytiems plaukams, 296 ml.

22,90 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Užrakinkite dažytų plaukų spalvą su "MKS eco Color Care" kondicionieriumi dažytiems plaukams. Kondicionieriaus sudėtyje yra saulėgrąžų sėklų ekstrakto, kuris natūraliai apsaugo ir spalvai suteikia ilgaamžiškumo. Šis kondicionierius dažytiems plaukams su colorpHlex technologija ir argano bei kanapių sėklų aliejais užtikrina minkštus, sveikus ir atgaivintus plaukus, kurių spalva išlieka ilgai.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis

Užrakinkite dažytų plaukų spalvą su "MKS eco Color Care" kondicionieriumi dažytiems plaukams. Kondicionieriaus sudėtyje yra saulėgrąžų sėklų ekstrakto, kuris natūraliai apsaugo ir spalvai suteikia ilgaamžiškumo. Šis kondicionierius dažytiems plaukams su colorpHlex technologija ir argano bei kanapių sėklų aliejais užtikrina minkštus, sveikus ir atgaivintus plaukus, kurių spalva išlieka ilgai.

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • stiprina ir drėkina plaukus;
  • suteikia blizgesio;
  • išlaiko gyvybingą ir ilgalaikę spalvą;
  • saugus naudoti kasdien;

"MKS eco Color Care" kondicionierius dažytiems plaukams sukurtas dažytų plaukų apsaugai. Šio ypatingo kondicionieriaus sudėtyje yra aukštos kokybės natūralių ingredientų: kanapių sėklų ir argano aliejaus iš Maroko, kurie, veikdami kartu sulaiko drėgmę, todėl jūsų plaukai atrodo švelnūs ir glotnūs. Išskirtinė colorpHlex technologija sujungia saulėgrąžų sėklų ekstraktą, užtikrinantį ilgalaikę spalvos apsaugą, ir augalinius keratino baltymus, atgaivinančius, stiprinančius ir apsaugančius dažymo metu pažeistus plaukus. Drėkinančios medžiagos suteikia dažytiems plaukams paklusnumo, ryškaus blizgesio ir šilkinės tekstūros. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Color Care Original: baltosios gėlės ir citrusiniai vaisiai.

11

MKS eco (Marrakesh)
4939

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie MKS eco (Marrakesh) COLOR CARE CONDITIONER kondicionierius dažytiems plaukams, 296 ml.

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):