• −30%
  • Pasirink spalvą
Silikoninis seilinukas - Swan (1 vnt.)
search
  • Silikoninis seilinukas - Swan (1 vnt.)
  • Silikoninis seilinukas - Swan (1 vnt.)

Silikoninis seilinukas - Swan (1 vnt.)

13,49 €
9,44 € Sutaupote 30%
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

Ypatingai minkšti seilinukai. Visi gamintojo by Lille Vilde seilinukai yra pagaminti iš gryno silikono. Jie yra labai minkšti ir lankstūs, dėl to tobulai pritaikyti pasiimti kartu su savimi - tiesiog suvyniokite seilinuką ir jis beveik neužims vietos krepšyje ar rankinėje. Seilinukai yra patogūs vaikams dėvėti, o matinis paviršius suteikia

Seilinukų dydis - apie 31x21 cm. 

Spalvos: Pink Peony

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Ypatingai minkšti seilinukai. Visi gamintojo by Lille Vilde seilinukai yra pagaminti iš gryno silikono. Jie yra labai minkšti ir lankstūs, dėl to tobulai pritaikyti pasiimti kartu su savimi - tiesiog suvyniokite seilinuką ir jis beveik neužims vietos krepšyje ar rankinėje. Seilinukai yra patogūs vaikams dėvėti, o matinis paviršius suteikia seilinukui išskirtinę išvaizdą.

Valymas: tiesiog nušluostykite seilinuką drėgnu skudurėliu, praskalaukite tekančiu vandeniu arba įdėkite į indaplovę.Seilinukų dydis yra reguliuojamas, dėl to tinka visiems vaikams. Seilinukai yra laboratoriškai išbandyti ir atitinka griežtus europinius standartus, kokybė yra patvirtinta atsakingų Danijos institucijų. Silikone nėra BPA ar alergenų.

Seilinukų dydis - apie 31x21 cm. 

LV-BIB-89

Specifinė nuoroda

ean13
5714302000198
MPN
Pasirink spalvą

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Silikoninis seilinukas - Swan (1 vnt.)

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):