• TOP PREKĖ
FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių
search
  • FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių
  • FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių
  • FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių
  • FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių

FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių

64,50 €
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.98€
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių, odos maitinimui iš vidaus.

Maisto papildas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

Metų laikų kaita, stresas, tarša, saulė, netinkama mityba – tai vieni svarbiausių odos grožiui ir gerai savijautai įtakos turintys veiksniai. Florêve Paris sukūrė unikalią priemonę, padedančią kovoti su šiais veiksniais iš vidaus – (IN) YOUTH. Vartodami šiuos maisto papildus pasirūpinsite ne tik odos grožiu iš vidaus, bet ir gausite organizmui naudingų medžiagų ir vitaminų.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

Rezultatas po 2 savaičių:

Raukšlių skaičius vidutiniškai sumažėjo 12 %

Gilių raukšlių gylis vidutiniškai sumažėjo 15 %

Odos stangrumas padidėjo 8 %

Odos nuovargio žymės sumažėjo 9 %

 

FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, elastingumui ir maitinimui iš vidaus, normaliai odos pigmentacijos būklei palaikyti, pigmentinių dėmelių mažinimui, raukšlių mažinimui. Apsaugai nuo aplinkos sukeliamo žalingo poveikio. Kovai prieš raukšles. 

 

Pagrindinės sudėtyje esančios veikliosios medžiagos:

 

Hidrolizuoto jūrinio mikrokolageno milteliai

Padeda palaikyti odos elastingumą ir stangrumą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Koncentruotos vyšnių sultys

Padeda apsaugoti ląsteles nuo laisvųjų radikalų.

Vitaminas C

Padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą. Padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

Mėlynių ekstraktas ir vitaminas E

Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Pušų žievės ekstraktas

Padeda palaikyti normalias ląstelių atsinaujinimo funkcijas ir normalią odos pigmentaciją.

Cinkas

Padeda palaikyti normalią odos, nagų ir plaukų būklę.

98 % natūralių ingredientų, be dažiklių, konservantų. *Likusius 2 % sudaro vitaminai ir mineralai, padedantys optimizuoti priemonės poveikį.

100 % pagaminta Prancūzijoje. Nebandyta su gyvūnais.100 % pasterizuotos stiklo ampulės, 100 % biologiškai sklaidžios.

 

Kodėl „Florêve Paris“ naudoja pasterizuotą stiklą?

Yra keletas techninių ir ergonominių stiklo naudojimo privalumų: naudodamas stiklą gamintojas savo mišiniuose gali nenaudoti konservantų, jis yra 100 % perdirbamas ir atitinka farmacijoje taikomus kokybės reikalavimus. Be to, stiklas permatomas, todėl galima puikiai matyti viduje esantį tirpalą.

 

Kodėl produktai pateikiami skystu pavidalu ampulėse?

Skysta forma turi daugybę privalumų: preparato homogeniškumas (išskyrus suspensijų, kurias prieš vartojimą reikia suplakti, atveju), puikus biologinis prieinamumas (veikliosios medžiagos greitai pasisavinamos organizme, greitai pajuntamas jų poveikis), jokių problemų dėl rijimo, mažiau pagalbinių medžiagų (t. y. neutralių ingredientų, padedančių atskiesti, fiksuoti ar stabilizuoti veikliąsias medžiagas), tikslus dozavimas. Ampules galima pasterizuoti, taip išvengiant konservantų, pavyzdžiui, Florêve Paris ampulės.

Moterims ir vyrams.

Sudėtis:

Hidrolizuoto jūrinio mikrokolageno miltelia 500 mg, koncentruotos vyšnių sultys 5000 mg, L-askorbo rūgštis (vitaminas C) 80mg (100% NRV*), mėlynių ekstraktas (25 % antocianinų), pušų žievės ekstraktas (96 % polifenolių, iš kurių 67 % procianidinų), cinko bisglicinatas 25 mg, DL-alfa-tokoferilacetatas (vitaminas E) 12mg (100% NRV*), išgrynintas vanduo.

NAUDOJIMO BŪDAS

Prieš naudojimą gerai suplakti. Rekomenduojame vartoti po dvi ampules kasdien, gryną arba praskiedus nedideliu kiekiu vandens (iki 40 ml). Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje kambario temperatūroje. Nėščiosioms ir žindyvėms prieš vartojant rekomenduojame pasitarti su gydytoju. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Šis maisto papildas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos. Kartu rekomenduojama laikytis sveiko gyvenimo būdo. Geriausia vartoti ryte prieš valgant.
Rekomenduojamas kursas: dvi 15 ml ampulės per parą 14 dienų laikotarpiu. Maisto papildas taip pat gali būti vartojamas 28 dienas (sunaudojamos 4 pakuotės), siekiant dar didesnio veiksmingumo. Naudojamas visus metus kas tris mėnesius arba kai jaučiamas poreikis.

Naudina informacija jums apie kolageną

Žmogaus kūne 80–90% viso kolageno sudaro pluoštus formuojantys kolagenai.  Šie pluoštai sudaryti iš skirtingų rūšių kolageno. Mums aktuali oda, tad:

odoje yra I ir III tipo kolagenas (I tipo kolagenas sudaro 80% visos odos masės, III tipo kolagenas sudaro likusią odos kolageno dalį – 15%);

III tipo kolagenas yra randamas odoje, žarnų sienelėse, arterijų sienelėse ir daugumos organų (plaučių, kepenų, blužnies, gimdos) audiniuose.

I tipo kolagenas yra gausiausias žmogaus organizme – jis sudaro daugiau kaip 90% organinės kaulų masės, jo yra arterijų sienelėse, randų audinyje, ragenoje, sausgyslėse, dantyse, skaidulinėje kremzlėje, raumenų skaidulose, kauluose.

Kolagenas gali būti išgaunamas iš žuvų ir galvijų odos, sausgyslių, kaulų. Todėl kolagenas gali būti jūrinės arba  gyvulinės kilmės.

Jūrinės kilmės kolageną sudaro mažesni peptidai nei galvijų. Todėl jis 1,5 karto lengviau virškinamas ir visame kūne.

FLOREVE

Jums taip pat gali patikti

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie FLOREVE natūralus maisto papildas su jūriniu kolagenu (IN) YOUTH odos stangrumui, nuo raukšlių, nuo pigmentinių dėmių

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):