Mama Mio TUMMY RUB OIL pilvo aliejus
search
  • Mama Mio TUMMY RUB OIL pilvo aliejus

Mama Mio TUMMY RUB OIL pilvo aliejus

32,60 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

PILVO ALIEJUS - APSAUGA NUO STRIJŲ SUSIDARYMO

Pilvo aliejus sukurtas taip, kad sumažintų strijų atsiradimo riziką. Maitinanti, bet lengva aliejaus konsistencija švelniai slysta oda, ją drėkindama ir apsaugodama nuo žalingų išorinių veiksnių.

Pilvo aliejaus sudėtyje gausu natūralios kilmės augalinių veikliųjų medžiagų, kurios užtikrina stangresnės ir lygesnės odos efektą, todėl galite jaustis rami ir labiau pasitikėti savimi. Aliejaus sudėtyje yra ,,Omega Rich Skin Stretch‘‘ kompleksas, kuriame gausu avokadų, erškėtuogių, Inca inči ir argano aliejų, kurie pasižymi didele Omega 3, 6 ir 9 rūgščių koncentracija.

Dydis: 120 ml.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

PILVO ALIEJUS - APSAUGA NUO STRIJŲ SUSIDARYMO

Išlaikykite odą lygią ir elastingą viso nėštumo laikotarpiu naudodamos pilvo aliejų ,,Tummy Rub Oil". Pilvo aliejus sukurtas taip, kad sumažintų strijų atsiradimo riziką. Maitinanti, bet lengva aliejaus konsistencija švelniai slysta oda, ją drėkindama ir apsaugodama nuo žalingų išorinių veiksnių. Pilvo aliejaus sudėtyje gausu natūralios kilmės augalinių veikliųjų medžiagų, kurios užtikrina stangresnės ir lygesnės odos efektą, todėl galite jaustis rami ir labiau pasitikėti savimi. Aliejaus sudėtyje yra ,,Omega Rich Skin Stretch‘‘ kompleksas, kuriame gausu avokadų, erškėtuogių, Inca inči ir argano aliejų, kurie pasižymi didele Omega 3, 6 ir 9 rūgščių koncentracija. Vitaminas E, kokosų, saldžiųjų migdolų ir alyvuogių aliejai pasižymi raminamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis, todėl oda atrodo stangri ir elastinga.

100% natūralus kvapas, kurį sudaro sultingi citrusiniai vaisiai, gaivūs apelsinai ir bergamotės - tai kvapų kokteilis, kuris atgaivina pojūčius ir leidžia jaustis pasiruošusiai iššūkiams, su kuriais galite susidurti ateinančią dieną. Produkto reikia itin mažai tam, kad padengtumėte visą, Jūsų sparčiai augantį pilvuką. Pilvo aliejus supakuotas į perdirbamo plastiko buteliuką, todėl galite būti tikri, kad tausojate netik savo odą, bet ir planetą.

Veganiškas ir nebandytas su gyvūnais.

11
Mama Mio
5297

Specifinė nuoroda

ean13
5056307397218

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Mama Mio TUMMY RUB OIL pilvo aliejus

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):