Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.
search
  • Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.
  • Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.
  • Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.

Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.

18,95 €
Pristatymas per 1-5 darbo dienas.

KŪNO PRAUSIKLIS - MAITINA IR RAMINA ODĄ

Pakylėkite ir atgaivinkite sausą, pavargusią odą su maitinančiu kūno prausikliu ,,Mama Mio Megamama". Kūno prausiklis praturtintas specialiu ,,Omega Rich Skin Stretch" kompleksu, kuris pasižymi odą puoselėjančių aliejų mišiniu iš argano, valgomosios pluketenijos ir avokado aliejaus, kuriame gausu omega 3, 6 ir 9 riebalų rūgščių.

Kūno prausiklio sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų aliejus pasižymi raminančiu poveikiu ir suteikia odai komforto pojūtį. Dėl to kūno prausiklis tinka net ir jautriai odai.

Nemokamas pristatymas nuo 50€!

Kiekis
Yra sandėlyje

MAITINANTIS KŪNO PRAUSIKLIS - ŠVELNI SAUSOS ODOS PREVENCIJA

Pakylėkite ir atgaivinkite sausą, pavargusią odą su maitinančiu kūno prausikliu ,,Mama Mio Megamama". Kūno prausiklis praturtintas specialiu ,,Omega Rich Skin Stretch" kompleksu, kuris pasižymi odą puoselėjančių aliejų mišiniu iš argano, valgomosios pluketenijos ir avokado aliejaus, kuriame gausu omega 3, 6 ir 9 riebalų rūgščių. Aliejai puoselėja, drėkina ir palaiko gerą odos būklę per tuos neįtikėtinus, bet sudėtingus devynis mėnesius. Jūsų oda bus švelnesnė, elastingesnė ir minkštesnė nuo galvos iki pat kojų pirštukų.

Kūno prausiklio sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų aliejus pasižymi raminančiu poveikiu ir suteikia odai komforto pojūtį. Dėl to kūno prausiklis tinka net ir jautriai odai. Vitaminas E, kuriame gausu antioksidantų užtikrina apsaugą nuo žalingo aplinkos poveikio.

Kūno prausiklis turi visiškai natūralų kvapą, kurį sudaro gaivios apelsinų, mandarinų, liepų, majų ir bergamočių natos. Apgaubdamas jūsų odą pakylėjančiu aromatu, po ilgos dienos pienelis atgaivina kūną ir mintis.

  • Dermatologiškai patikrintas.
  • Be silikonų, parabenų ir alergenų.
  • 100% natūralios kvapiosios medžiagos.
  • Nebandytas su gyvūnais.
  • Veganiškas.
  • 100% perdirbama tūtelė, kamštukas ir kartoninė dėžutė.

Mama Mio
5303

Padėkite kitiems! Parašykite atsiliepimą apie Mama Mio MEGAMAMA maitinantis kūno prausiklis, 200 ml.

Prašome nenaudoti: HTML, nuorodų į kitus puslapius, kainodaros, asmeninės informacijos, bet kokie netinkami, įžeidžiantys ar autorių teisių saugomi komentarai arba bet koks nukopijuotas turinys.
Mažiausiai 5 simboliai.0Simbolių kiekis  
(Šis vardas bus rodomas jūsų komentare. Galite įrašyti savo slapyvardį arba bet kurį jums patinkantį vardą.)
(Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas komentare.):